Af ve Andımız: Siyaset mühendisliği muazzam yürüyor..



- Genel af;  Toplum vicdanını rahatsız eden onca vahşi suçlu ve hunharca suç tartışma konusu olmaktan çıkarılıp yok sayılarak sadece 'uyuşturucuyu' kullananlara indirgendi. Bahçeli ağzıyla bir de zaten 'uyuşturucu satıcıları ve baronları zaten dışarıda' izlenimi verildi ve yıllardır tartışılan af , son aşamada kabul görür hale geldi..

Özellikle son yirmi yılda artan ve yüzde 500 artış gösteren, 12 yaşına kadar düşen uyuşturucu madde kullanımı için Meclis'te komisyon kurulsun ve araştırılsın önerileri  AKP oylarıyla defalarca reddedildi.. Hükümet suçu yok etmek yerine peş peşe yapılan cezaevi inşaatı müjdeleri sıraladı. Suça itilmiş bir toplum politikası benimsemek ve ülkeyi cezaevine çevirmek! Neden acaba?
 

(İcra davaları da eklenince bugün, tutuklu-tutuksuz veya hükümlü, avrupanın en büyük adliyeleri diye övünülen, görkemli ama soğuk taş yapılarında dolaylı olarak 40 milyondan fazla vatandaşa görünmez bir pranga takılmamış mıdır.. Neden acaba? )


Haber kanallarında ve sosyal medyada bonzai gibi çeşitli uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak yerlerde sürünen, bayılan, kendini kaybeden hatta bir kaldırımın veya metruk bir binanın içinde hayatı sönüp giden ne kadar çok mağdur gördük. Heba olmuş gençler, çocuklar... Kim isterki şimdi bu 'kader mağdurları' cezaevinde kalsın..


ANDIMIZ... KÜRT OYLARI PLANI
 

"Erdoğan'ın emrindeki çay toplayıcı Danıştay, garip bir şekilde 'andımız okutulsun' kararı verdi.." Çünkü 'başörtüsü' bayatladı'

- AKP, andımız için 'Köhne bir metin', 'faşist zihniyet','karşıyız,' 'kabul etmiyoruz' diyerek, 'Eski bir Kürt kökenli bakanının da gözyaşı senaryosuyla' yerel seçimler öncesi Kürt oylarını topluyor.. (Hükümet gönülden bağlı seçmenini cepte görüyor, ANCAK!! bu garanti görülen, körü körüne AKP'ye bağlı psikolojisi bozulmuş 'oy sürüsü' artık yavaş yavaş dağılıyor. Gerçeklerin farkına varanların sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu artışı ise başta ekonomik nedenler olmak üzere McKinsey, Papaz Brunson, Andımız ve Atatürk konularındaki tutarsızlıklar hızlandırıyor)


ANDIMIZ.. MİLLİYETÇİ OYLARIN HESABI
 

- MHP, İYİ Parti tehlikesi ve kaybettiği milliyetçi tabanın gazını alıp Mersin, Adana gibi baskın seçim bölgelerindeki kaybını telafi ediyor...

İZMİR'E DE OY YATIRIMI ÇIKIŞLAR

- Hulusi Akar, İzmir seçmeni için, Yunanistan'a 12 mil hatırlatması yaparak aynı gün, 'Her türlü  harekata' hazırız çıkışı yapıyor..

24 HAZİRAN'DA KANDİL'E GİDEN ORDUMUZ ARTIK GERİ GELSİN Mİ!

- Cumhurbaşkanlığı seçiminde ordumuz Kandil'e bayrak dikmek üzereydi! İyi oy topladı..

MENBİÇ = BÜYÜKŞEHİRLER (İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, ANTALYA) 

Kandil'e giden ordumuz dönsün gayri geri, Çünkü ABD ile anlaşmalı bir Menbiç senaryosu eli kulağında görünüyor. . Menbiç'e girip Türk bayrağı dikeceğiz! Belli mi olur, Cumhur ittifakının gizli karar mekanizması Devlet Bahçeli'nin çekmecesinde böyle önemli anlar için bekleyen '82 plakasını' tanklarımıza takar da öyle gireriz...


********************
 

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ

Zırhlı askeri araç şarampole devrildi, başka araçla çarpıştı, kaza yaptı, araç geçerken önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettirildi vs.. vs.. Sonuç? Nice genç yiğidimiz şehit olur, gazi olur, yaralanır. Bu haberlerde dikkat çeken bir detay var! Birşeyleri sorgulamamız gerekmiyor mu?

Soru şu;

Siz hiç duydunuz mu ABD, Rusya veya bir diğer başka ülkenin zırhlı askeri aracının kaza yaptığını ve askerlerinin öldüğünü? Oysa terörle mücadelede coğrafyadayız.. Kaza yapan bu araçlar gerçekten zırhlı mı! Zırhlıysa neye göre.. Bu araçları üreten firmaya şehitlerimizin hesabı soruluyor mu!..