Gizlilik Politikası

Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları birhaberoku.com'a aittir. birhaberoku.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerinin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar birhaberoku.com'un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

birhaberoku.com'daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. birhaberoku.com hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

Privacy Policies

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.birhaberoku.com However, sometimes the birhaberoku.com uses third parties to process your information. birhaberoku.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the birhaberoku.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the birhaberoku.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter,you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the birhaberoku.com and its services. When you use birhaberoku.com online services, we use cookies and collect IP addresses.You can find out more about this in the birhaberoku.com cookies section of our full PrivacyPolicy.

Haber Politikamız

Sitemiz yayınlamış olduğu ve yayınlamaya devam ettiği haberlerde konu alan olaylara ve kişilere yorum yapmadan tarafsız ve sadece meydana gelen olayları okuyucularına bildirmektedir. Hiç bir olayı göz ardı etmeden her ne olduysa açıklayıp okuyucularına sunmayı hedefler, sitemiz www.birhaberoku.com'da yayınlanan içerikler Türkiye Cumhuriyeti yasalarına %100 uygun olarak yayınlanmaktadır, yayınlanan her türlü resim, bilgi, metin ve haber telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak sureti ile yayınlanmaktadır.

Yasal Bildirimler İçin

www.birhaberoku.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, info@birhaberoku.com mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız Av. Fatih KOÇ tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

birhaberoku.com Harici linklerin sorumluluğunu almaz.


KULLANIM HAKLARI

www.birhaberoku.com web sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu sayfayı kullanılarak www.birhaberoku.com'a iletilen kişisel bilgilerin kullanılması, Gizlilik Politikası bölümünde düzenlenen koşullar ile mümkün olmaktadır.

Bu web sitesinin sahibi BIR HABER OKU GAZETECILIK BASIN YAYIN ILETISIM HIZMETLERI A.S. olup, site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi kendisine aittir. Lütfen siteyi kullanmadan önce kullanım koşullarını dikkatle okuyunuz. Siteye girmek ve kullanmakla sitenin kullanım ve sözleşme kurallarını kabul etmiş oluyorsunuz.

1. www.birhaberoku.com, sözleşme şartları da dahil olmak üzere, site ve site uzantılarında mevcut her tür koşulu ve bilgiyi önceden herhangi bir ihtara hacet olmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürürlüğe girer.

2. İşbu siteye girilmesi veya sitenin kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek her tür ihtilaf Türk kanunlarına tabidir. www.birhaberoku.com’nin kullanıcının bulunduğu ülkede dava açma hakkı saklıdır.

3. www.birhaberoku.com web sitesinde mevcut olan bilgilerin doğruluk ve güncelliğini sürekli şekilde kontrol etmektedir. Ancak tüm itinalı çalışmaya rağmen, web sayfalarındaki bilgiler fiili değişikliklerin gerisinde kalabilir. www.birhaberoku.com’un web sitesinde bulacağınız materyal ve bilgiler siteye verildiği anda sunulmuştur, ilgili hizmetin güncel durumu ile sitede yer alan durumu arasında farklılık olabilir. Web sitesindeki bilgilerin, güncelliği, doğruluğu,şartları, kalitesi, performansı, pazarlanabilirliği, belli bir amaca uygunluğu ve www.birhaberoku.com’un web sayfasında yer alan ve bunlarla sınırlı olmayan, bunlarla bağlantılı veya bağımsız diğer bilgi, hizmet veya ürünlere etkisi ile tamlığı hakkında herhangi bir sarih ya da zımni garanti verilmemekte ve taahhütte bulunulmamaktadır.

Web Sayfasında Değişiklik Yapma Hakkı

www.birhaberoku.com işbu site ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürülüğe girer. Sitenin kullanımı ya da siteye giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır. Bu koşullar link verilen diğer web sayfaları için de geçerlidir.

www.birhaberoku.com, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata , ihmal, kesinti, silinme, kayıp, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

Web sayfalarına link verilmesi

Bu site üzerinden başka sitelere link verilmesi mümkündür, www.birhaberoku.com, link verilen sayfalardaki bilgilerin doğruluğunu garanti etmemekte, herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. Bu sayfaların bir kısmı www.birhaberoku.com dışındaki kuruluşlar tarafından ve o kuruluşların sorumluluğunda düzenlenmekte olup, ilgili sayfaların kullanımı www.birhaberoku.com’dan bağımsız şekilde ilgili kuruluşun koşul ve şartları tahtında gerçekleşir, www.birhaberoku.com bu sayfa ve bağlantılı hizmetlerin kullanımı konusunda bir sorumluluk almamakta ve herhangi bir tavsiyede bulunmamaktadır. Bu siteleri kullanımla doğabilecek zararlar kullanıcının kendi sorumluluğundadır. www.birhaberoku.com bu tür link verilen sayfalara erişimi, kendi yazılı muvafakatına bağlayabileceği gibi, www.birhaberoku.com’un uygun görmeyeceği linklere erişimi her zaman kesebilir.

Fikri Mülkiyet Haklarına İlişkin Uyarı

www.birhaberoku.com web sitesinin sahibi BIR HABER OKU GAZETECILIK BASIN YAYIN ILETISIM HIZMETLERI A.S.'dir. Bu sayfada bulunan program videoları, ses kayıtları, bilgiler, yazılar, resimler, markalar, slogan ve diğer işaretler ile sair fikri mülkiyet haklarına ilişkin bilgilerin korunmasına yönelik programlarla, sayfa düzeni ve işbu web sayfasının sunumu www.birhaberoku.com’un ya da www.birhaberoku.com editörlerinin kamu bilgisine dayalı olarak hazırladığı içeriklerdir.

www.birhaberoku.com’den önceden yazılı muvafakat alınmaksızın, işbu web sayfasındaki bilgilerin ya da bu sayfaya ilişkin her tür program videosu, ses kaydı, veritabanı, web sitesi, yazılım kodu vb. unsurların kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayımlanması, online ya da diğer bir medya kullanılmak suretiyle gönderimi, dağıtımı, satılması yasaktır. Bu sayfadaki bilgilerin kısmen kopyalanması, basılması ancak ticari olmayan kişisel ihtiyaç için mümkündür.

Sorumluluğun Sınırlandırılması

www.birhaberoku.com, bu siteye girilmesi, sitenin ya da sitedeki bilgilerin ve diğer verilerin programların vs. kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplere binaen, doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zarardan sorumlu değildir. www.birhaberoku.com, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Bu siteye ya da link verilen sitelere girilmesi ya da sitenin kullanılması ile www.birhaberoku.com’un kullanım/ziyaret sonucunda, doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından beri kılındığı kabul edilmektedir.


Bizimle İletişime Geçebilirsiniz ››