Kandil, AKP-HDP'nin, oy ve Türkiye'yi bölüp yok etme senaryosudur



Çok değil sadece 8 ay önce 'Kandil'deki teröristler Suriye'nin kuzeyine yerleşti', diyen siyasetçiler bugün, seçime günler kala 'her an herşey olabilir..' diyerek askeri operasyondan bahisle demeçler vermeye başladılar.. İçi boş 'Kandil senaryosu' seçim öncesi hayata geçmiş görünüyor. Sahte bir kahramanlık hikayesine hazır olunuz..

KARAYILAN VEYA BAYIK ÖCALAN GİBİ 'PAKETLENEBİLİR'

Bebek katili Öcalan'ın getirilme senaryosu Murat Karayılan veya Cemil Bayık için de uygulanırsa şaşırmayın. Nitekim Öcalan, Bayık ve Karayılan'ın da amaçları Türkiye'de Özerklik ve sözde Kürdistan. Bu amaç doğrultusunda her şeye sabırla katlanacaklardır. Türkiye'de bir adada(İmralı) cezaevi! (villa) onlar için bu davada adeta ödül olur..

"HDP'LİLERE CEZAEVİ, SEÇİM BARAJINI AŞMA TAKTİĞİDİR.."

Güneydoğu'da AKP-HDP ortaklığındaki hendek terörü, HDP'yi seçim barajı altına atmış, AKP'nin 24 Haziran'da tekrar iktidarda kalmasını mucizelere bıraktı... Bu noktada birileri düğmeye bastı ve Demirtaş dahil HDP'lieri cezaevlerine atıldılar.. Erdoğan'ın da 1999 yılında yolunu açan 'Mağdur' siyaseti, HDP'yi bugün anket sonuçlarına göre tekrar baraj üstüne taşımış görünüyor. Seçim ikinci tura kalırsa, AKP-HDP ortaklığıyla Türkiye'nin bekasına nokta konulması artık olağan olacaktır...

ABD-İSRAİL, ÇETESİ PKK ARACILIĞIYLA AMACINA ULAŞIR

Gelişmeler genel çerçevede ele alındığında, 24 Haziran sonrası AKP hükümetinin iktidarda kalması halinde İsrail-ABD, çetesi PKK sayesinde amacına ulaşmış olur ve uzun vadede Türkiye'nin bekası, Filistin'in, Suriye'nin Irak'ın, Libya'nın Afganistan'ın bugünkü durumundan farksız olmaz...

"BOP BAŞKANI'NA NİŞAN TAKMA VAKTİ"

Geriye ise; Ülkemizdeki BOP Başkanı'na Papa, İsrail, İngiltere, Fransa gibi ülkelerden peş peşe daha fazla 'Nişan'

ABD Başkanı Trump'ın Erdoğan için "Orada Çok İyi İşler yapıyor.." sözleri kulağımızda küpe olmalı..

KANDİL 2013 YILINDANSONRA SURİYE'YE TAŞINMAYA BAŞLADI..

Evet 2013 sonrası Kandil'in Suriye'nin kuzeyine taşındığı tüm mdünya kamuoyunca bilinen bir gerçek. Üstelik 2015-2014 yıllarında ortaya çıkan MİT raporları da bunu doğruluyor. burada Anadoğlu Ajanjı (AA) devletin resmi haber ajansı kaynaklı haberi okumanızı öneririm.... Ordularımız ve milleti bu senaryo ile kandırmayın. kanan kanar ama aklı başında milleti kandırmanız bu kadar kolay olmayacak..