Aslanlar toprağa düşüyor, Yaşamaya utanır oldum..



Aslanlarımız toprağa yağmur damlaları gibi bir bir dökülüyor ey aziz milletim, sadece bugün, bu saate kadar 14 vatan evladını, yiğit, kahraman, asil Türk askerini şehit verdik.. Artık bu iş sonuna gelmiştir, artık okumak istemiyorum "PKK saldırdı şehitler var" haberlerini.. Biz neden duruyoruz, bu itlerin, bu şerefsizlerin köklerini hangi ülkede olurlarsa olsunlar neden kazımıyoruz? neden ordumuz hep savunmada bekliyor ve yiğitlerimizi, kardeşlerimizi hain tuzaklara hain saldırılara şehit veriyoruz? artık saldır Türk Askeri, Türk Ordusu, düm düz et, hangi şehir hangi ülke sınırları içinde olursa olsun, bastığın her topraklarda hainleri ez geç..

Bir turizm kentinde (Alanya) bu satırları yazmak beni utandırıyor; kulağım vakitsiz okunan sela davetinde, elim, bedenimle, aklım ve yüreğimle, tüm benliğimle hazırım, bir haber ver ey devletim, kanımın son damlasına kadar canım feda bu topraklara, yüce Türk milletine..

Kara kara kaldırımlarda derin bir kuyuya doğru ilerler gibi adım adım ilerliyorum evime doğru, aklımda, beni kahreden şehit haberleriyle; Ya Rab, yanımdan geçen araçlarda bangır bangır çalan müzikleri dinleyenler gerçekten insan mı?.. 

Önünden geçtiğim her bar ve restorantın içinde göbeğini açarak dans eden çeşitli şaklabanlıklar yaparak kıvıran garson veya dansöz görünümlü bu erkekler, onur, haysiyet ve şeref kavramlarını bahşiş kutularına kaç kuruşa satmış olabilirler...

Ordumuzun Karargahları, Valilik, Kaymakamlık, Polis ve Emniyet binaları, devlet kurumları, havalimanları, sokak düğünleri, nehirleri, yemyeşil ormanları hain terör saldırıları sonucu şehit kanlarıyla kıpkırmızı olmuş!  hangi insan "Yaşamaktan Utanmaz.." 

Artık saldır ordumuz, hangi ülkede olursa olsun bastığın her şehri dümdüz et, taş üstünde taş bırakma, "79 milyon bu vatan için ölmeyi bekliyor..." Saldır Yüce Türk ordusu... Durma, ez artık demir yumruğunla hainleri, kalleşleri.. Her bir şehitte 79 milyon yaşamaktan utanıyor, artık saldır ordumuz..