Rahip Brunson özel uçakla Almanya'ya gitti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Rahip Brunson özel uçakla Almanya'ya gitti

Son dakika.. İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edilip, tahliyesine karar verilen ABD uyruklu rahip Andrew Craig Brunson, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Brunson, eşiyle birlikte özel uçakla Almanya'ya uçtu..

Takip Et

SON DAKİKA.. ABD’li rahip Brunson, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ev hapsi cezası ve yurt dışı yasağı da kaldırılan Rahip Andrew Brunson, yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

BRUNSON TÜRKİYE'DEN AYRILDI

Terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada hakkındaki adli kontrol hükümleri kaldırılarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson, özel uçakla Almanya'ya gitti.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve hükümle birlikte serbest bırakıldıktan sonra Alsancak'taki evine gelen Brunson, bir süre ikametinde kaldı.

Rahip Brunson özel uçakla Almanya'ya gitti
Rahip Brunson özel uçakla Almanya'ya gitti

Brunson ve eşi Norine Brunson, akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı CIP kapısına geldi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier da Brunson çiftine havaalanına kadar eşlik etti.

Havaalanında geniş güvenlik önlemi alındı.

Brunson, eşiyle özel uçakla Türkiye'den ayrıldı.

İsmail Cem Halavurt, havaalanında gazetecilere, müvekkili Brunson'un Almanya'ya gittiğini, 2 gün bu ülkede kaldıktan sonra ABD'ye geçeceği bilgisini paylaştı.

PAPAZ ALMANYA'YA UÇTU

Casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edilip, tahliyesine karar verilen ABD uyruklu din adamı Andrew Craig Brunson, özel uçakla Almanya'ya gitti.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin