Ceylin Atik'ten acı haber geldi. Acı detay. Binlerce vatandaş o evin önünde


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ceylin Atik'ten acı haber geldi. Acı detay. Binlerce vatandaş  o evin önünde

Türkiye, yine masum bir meleğinin katledilmesiyle kahroldu.. İzmir’in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cesedi bulundu. Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.’nin evinde yapılan aramada ölü olarak bulundu. Haberi alan vatandaşlar Ceylin'in cansız bedeninin bulunduğu eve akın etti. Ev vatandaşlar tarafından taşlandı.. Olaylar büyüyünce polis havaya ateş açmak zorunda kaldı. Şu anda 2 zanlı gözaltında, Akşam saatlerinde katil zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı.

Takip Et

İzmir Ödemiş'te 3 gün önce evlerinin önünden bir anda kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'ten kahreden haber geldi. Minik Ceylin'in cansız bedeni komşularının evinde bulundu..

KATİL ZANLISI KOMŞUNUN İLK İFADESİ:

Evde yakalanan cinayet zanlısının ilk ifadesinde, "Ceylin evde su içiyordu. Düşüp hayatını kaybedince korktum ve onu sakladım" dediği öğrenildi. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi.

MESAJ BİR YAKINININ TELEFONUNDAN

Ceylin Atik’in dedesine gelen ’Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz’ yazılı SMS’in de Ş.T. tarafından bir yakınının cep telefonundan gönderildiği belirlendi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER

Öte yanda vücudunda herhangi bir kesici alet ve kurşun yarası bulunmayan Ceylin Atik’in cesedi, savcı ve polisin evdeki gerekli incelemelerinin ardınan otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Ceylin Atik katil komşuları

Komşu Ş.T.’nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtiliyor. Eşiyle birlikte gözaltına alınan söz konusu kadının 2 çocuğunun 2008 ve 2009'da hayatını kaybettiği öğrenildi.
Zanlılar oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T emniyet müdürlüğüne götürüldü..  Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı.
 

Ceylin Atik cesedi komşu evinde bulundu, Ceylin'de tecavüz bulgusu var mı?
Minik Ceylin'in cesedi bu evde bulundu.. Olayı duyan vatandaşlar polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı, Ceylin’in cansız bedeninin bulunduğu evin önünde toplandı.
 

İLGİLİ HABER

KATİL ZANLISI İLK İFADESİ:

Katil zanlısı komşu S.T.’nin ilk ifadesinde, “Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım” dediği belirtildi.

ÖFKELİ VATANDAŞ EVİ TAŞLADI. PLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI. OLAY YERİNDE ORTAM ÇOK GERGİN..

Ceylin'in cansız bedeninin bulunduğu eve öfkeli kalabalık tarafından taşlarla saldırıda bulunulurken, polis bölgedeki kalabalığı havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştı. Haberi alan mahalleli Ceylin'in ölü bulunduğu eve girmek istedi. Bölgede tansiyon oldukça yükselmiş durumda. 

Ceylin Atik'in cesedinin bulunduğu ev

Çıkan arbedede 3’ü polis 8 kişi yaralandı. Ceylin'in cansız bedeninin binanın bodrumunda bulunduğu ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, soruşturmanın başsavcılıkça yürütüldüğünü belirterek, "Şu anda 2 şüpheli gözaltında. Çok üzücü bir olay. Bir yavrumuzun böyle katledilmesinden dolayı çok çok üzgünüz" dedi.

Ceylin Atik katil zanlısı kadın Ş.T

Ceylin Atik'in katil zanlısı komşu ev kadını Ş.T.

Cinayet ve olay yeri inceleme polislerinin evdeki incelemeleri sürüyor. 

OLAYIN GEÇMİŞİ:

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 10 yaşındaki Ceylin Atik geçtiğimiz 10 Haziran günü , oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırılmış, dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı bir mesaj gelmiş ve minik kızın bulunması ve kaçıran şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlatmıştı.

Ceylin Atik Ödemiş İzmir

Ceylin Atik'in dedesi
Ceylin Atik'in dedesi Mustafa Atik polisten ve sosyal medya üzerinde torununun bulunması için yardım istemişti...

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin