Ceylin Atik cinayetinde şoke eden gelişme! Yeni Korkunç İddialar var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ceylin Atik cinayetinde şoke eden gelişme!  Yeni Korkunç İddialar var

10 yaşındaki Ceylin Atik'in, komşu evinde ölü bulunmasının ardından binlerce öfkeli vatandaş cinayetin yaşandığı evin önüne akın etti. Öfkeli vatandaşlar ellerindeki taşları eve attı. Polis olayları sakinleştirmek için havaya defalarca ateş açmak zorunda kaldı.. Öfkeli kalabalık, ''çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz" protestoları eşliğinde ev önündeki protestosunu sürdürüyor.. Ceylin Atik'in komşusu Ş.T hakkında şoke eden iddialar var.. İşte yeni gelişmeler...

Takip Et

İzmir Ödemiş’te, 10 yaşındaki Ceylin Atik evlerinin önündeki parkta oyun oynarken ortadan kaybolmuştu. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan minik kızın ailesinin karşısındaki evden ihbar alındı. Bir koku geldiği üzerine başlatılan inceleme sonrasında bölgeye olay yeri inceleme ekipleri ve ambulans sevk edildi. Çok sayıda vatandaş ve kayıp olan Ceylin Atik'in ailesi de olay yerine geldi. Yapılan incelemede minik Ceylin'in cansız bedeni evin içerisinde bulundu. Aile, 10 yaşındaki Ceylin'in ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER

Ceylin Atik katil komşuları
Zanlılar oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T emniyet müdürlüğüne götürüldü

POLİS, ÖFKELİ VATANDAŞLARI SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu haberi bir anda kentte duyuldu. Binlerce vatandaş Ceylin'in ölü bulunduğu noktaya akın edince bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Vatandaşlar, ardından ellerindeki taşlarla 'çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz' sloganlarıyla eve saldırdı. Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada olayların büyümesinin ardından çevik kuvvet havaya defalarca ateş açtı ama yine de öfkeli kalabalık sakinleşmedi. Bölgede gerginlik sürüyor.

İLGİLİ HABER

CİNAYET VE KATİL ZANLISI KOMŞU KADIN Ş.K

Ceylin Atik'i bir çocuk annesi komşuları Ş.K. isimli kadının öldürdüğü iddia ediliyor. Ş.T.'nin, iki çocuğunu küçük yaşta kaybettiği, uzun yıllar sonra üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği öne sürülüyor. Bu bilgiler henüz teyit edilmedi. Mahalleliler, Ceylin’in katil zanlısı olduğu iddia edilen komşu kadının cana yakın ve insan öldüremeyecek kadar iyi biri olduğunu belirtirken, haber karşısında şoke olduklarını söyledi.

İLGİLİ HABER

 

Ceylin Atik katil zanlısı komşular
KATİL ZANLISI OLARAK GÖZALTINA ALINAN S.T (SAĞDA) İLE KOCASI S.T (SOLDA) İZMİR’E GÖNDERİLDİ.

"KORKTUM CESEDİNİ SANDIĞA KİLİTLEDİM"

Katil zanlısı komşu Ş.T.’nin polise verdiği ilk ifadesinde olay günü oğlu ile parkta oynadıklarını belirtip, “Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odadaki sandığa kilitledim” dediği öğrenildi. Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı.

Ceylin Atik cesedi komşuda bulundu
10 Yaşındaki minik Ceylin'İn cesedi karşı apartmandaki komşularının evinde bulundu. Polis ve olay yerinin evdeki yaptığı incelemenin ardından minik Ceylin'in cansız bedeni evden çıkarılıp, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Müdürlüğne götürüldü..

BİNLERCE VATANDAŞ PROTESTO ETTİ, POLİS BİBER GAZI KULLANMAK ZORUNDA KALDI

Ceylin Atik'in cansız bedeni ceset torbası içerisinde hemen evin önünde bulunan ambulansa götürülürken, aracın çevresine saran yüzlerce kişi, ‘lanet olsun’, ‘yazıklar olsun’ diye bağırarak eve doğru hücum etti.

Ceylin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Müdürlüğüne götürüldü

Bu girişim polisin ve soğukkanlı vatandaşların çabalarıyla önlendi. Polis bazı noktalarda biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin