Minik Ceylin Atik katledildi. Türkiye yasta: Artık yeter!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Minik Ceylin Atik katledildi. Türkiye yasta: Artık yeter!

10 Yaşındaki Ceylin Atik'in komşu evinde cansız bedeninin bulunmasının ardından Türkiye acı gerçekle bir kez daha yüzleşti. Terör, ekonomik kriz, cinnet, cehalet ve yobazlık canavarı masum bir meleği daha aramızdan acımasızca aldı. Ceylin bebek cinayeti sosyal medya ve kamuoyunda bir kez daha infiale yol açtı. Halk, 'artık yeter, çocuklara uzanan eller kırılsın, idam istiyoruz...' diye isyan ediyor. Daha bir kaç gün önce katledilen, hayatının baharındaki 22 yaşındaki Aybüke Öğretmenin acısını unutamayan ülkemiz neye, nasıl üzüleceğini şaşırır duruma geldi... Terör ve şehitlerimiz, sorumsuzca meydana gelen kazalar sonucu ölümler, ekonomik krizler ve cinnetler.. Çeşitli vakıflarda, dergahlarda, cemaat evlerinde, derneklerde tecavüze uğrayan, yakılan çocuklarımız..

Takip Et

Sosyal medyada minicik çocuğuna içki ve sigarayı gururla içiren(zehirleyen) 'sözde anneler', her gün vahşice yaşanan tecavüz ve istismar olayları, Türkiye'nin her köşesinde, en az bizim kadar yaşama hakkına sahip olan ama katledilen, tecavüze uğrayan hayvanlar, ve dahası..  Evet Türkiye ağlıyor! Yasalar sessiz kalıyor, veya yetersiz kalıyor..

Türkiye adeta yas havasında. Ancak bu yas ve isyan havası yandaş medya ile donatılmış ülke gündeminde önemsiz ve değersiz hale getiriliyor.

Sadece bugün meydana gelen Ceylin Atik bebek cinayeti, Türkiye'de günaşırı meydana gelen cinayetler zincirine bir halka olarak eklendi.

İLGİLİ HABER

Ceylin bebeğin Cenazesi O evden çıkarıldı:
Ceylin Bebeğin cenazesi çıkarılırken izdiham oluştu, ambulansın camları kırıldı. Polis, mahalleliyi havaya ateş açarak ve biber gazı ile dağıtmaya çalıştı. Ambulansın camları kırıldı, bölgede gerginlik sürüyor. Cinayetin yaşandığı evin önünde toplanan binlerce vatandaş 'İdam' sloganları atıyor.. 

Ceylin Atik Cinayeti son durum, Son gelişmeler
Ceylin Atık’ın ölü bulunduğunun duyulmasıyla birlikye olay yerindeki öfkeli kalabalık binaya girmek istedi. Kapıda önlem alan polis ekipleri içeri girmek isteyen kalabalığa engel olmak isteyince arbede çıktı. Kalabalık, binayı taş yağmuruna tutup, camlarını kırdı.

İLGİLİ HABER

Ceylin Atik Cinayeti son durum, Son gelişmeler
Korkunç olayı duyan binlerce vatandaş ve minik Ceylin’in ailesi de olay yerine geldi. Yapılan incelemede minik Ceylin’in cansız bedeni evin içerisinde bulundu. Aile, 10 yaşındaki Ceylin’in ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

Ceylin'in ailesi fenalık geçirdi,
Aile, 10 yaşındaki Ceylin’in ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

Ceylin'in ailesi fenalık geçirdi, Mustafa Atik
Ceylin Atik'in ailsei ölüm haberini alınca fenalık geçirdi..

Ceylin'in ailesi fenalık geçirdi, Mustafa Atik

DHA

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin