Ceylin cinayetinde ilk otopsi sonuçları açıklandı. Tecavüz bulgusu var mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ceylin cinayetinde ilk otopsi sonuçları açıklandı. Tecavüz bulgusu var mı?

Dün depremle sarsılan Ege bölgesi adeta bir meleğin hunharca katledilişine isyan eder gibiydi. Öyle ya; Kara toprak hangi meleğe yakışırdı.. Minik Ceylin toprağın altında değil, üstünde olmalıydı, çiçek bahçelerinde kelebekleri kovalamalıydı... Katil zanlılarının ilk ifadeleri alındı. Vahşi cinayette 2 ihtimal üzerinde duruluyor. Öte yandan Adli Tıp Kurumu Ceylin cinayetinde ilk bulguları açıkladı: Adli tıp raporuna göre; Ceylin'in kafa kemiklerinde ayrılma ve şişlik tespit edildi. Minik Ceylin'de tecavüz bulgusu olup olmadığı sorusu da cevabını buldu... İşte Türkiye'yi yasa boğan Ceylin Atik cinayetinde son durum..

Takip Et

Son dakika.. 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda incelendi.

İlk belirlemelere göre Ceylin’in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi.

Raporda ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi.

CEYLİN ATİK TECAVÜZ BULGUSU VAR MI?

Adli Tıp Kurmunun yaptığı ilk incelemede "Ceylin'in cesedinin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.."

Örnekler alındı. İki gün havasız ortamda kaldığı için cesette bozulmalar tespit edildi. Ceylin’in kaza sonucu mu öldüğü yoksa cinayete mi kurban gittiği gerekli testlerden sonra ortaya çıkacak. (ayrıntılar geliyor)..

İLGİLİ HABER

CEYLİN CİNAYETİNDE İKİ İHTİMAL ÜZERİNDE DURULUYOR

İhtimal -1 ) Ceylin Atik'in Türkiye'yi yasa boğan feci ölümüyle ilgili iki iddia öne sürülüyor. İddialara göre çiftin daha önce 2 kız çocuğunun öldüğü, psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Ş.T.’nin Ceylin’i boğarak öldürdüğü ardından sandığa koyduğu ihtimali değerlendiriliyor.

İhtimal -2 ) Ceylin’in fidye için kaçırılmış olabileceği değerlendiriliyor. Ceylin’in kaybolmasının ardından dedesinin telefonuna “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz” yazılı bir mesaj gelmişti. Bu mesajın komşu kadın Ş.T.’nin bir yakınına ait telefondan atıldığı belirlendi. Sabah’ın haberine göre Atik Ailesi’nin maddi durumunun iyi olması nedeniyle Ceylin’in fidye için kaçırılmış olabileceği ihtimali de araştırılıyor.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin