Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı! İşte ilk ifadesi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı! İşte ilk ifadesi

Son dakika haberi... Kars Kağızman'da kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel olayında dün gözaltına alınan komşusu Ertan Bozkurt sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.. Bozkurt'un ilk ifadesinde, 'Onunla konuştum, ama aramızda duvar vardı, sonra oradan ayıldım..' dediği öğrenildi.. Adam vurmak ve küçük yaşta kız çocuğu kaçırmaktan hükümlü olduğu ve cezaevinde olması gerekirken sahte kimlikle dışarıda gezen Bozkurt'un sosyal medya hesabından yaptığı iğrenç paylaşımlar dikkat çekti.. Tutuklama haberinin ardından Sedanur'un tecavüz ve cinayete mi kurban gitti soruları akıllara geldi.. Şimdi tüm Türkiye Sedanur'dan gelecek iyi habere kilitlendi...

Takip Et

Son dakika haberi... Kars'ta kaybolan Sedanur Güzel olayında dün gözlatına alınan komşusu tutuklandı...

Kars Kağızman'da 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Ertan Bozkurt çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İLGİLİ HABER

HAVAALANINDA YAKALANDI
 
Çocukların, Ertan Bozkurt'u işaret eden ifadeleri üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, zanlı Bozkurt'u valiziyle birlikte şehirden ayrılmak için gittiği havaalanında yakaladı.

İLGİLİ HABER

'GÖRDÜM, YANLARINA GİTTİM'
 
Sorgusundan ardından tutuklanan şüpheli Bozkurt mahkemedi İfadesinde 'Çocukları gördüm, yanlarına gittim' dediği öğrenildi. Ertan Bozkurt Sedanur'un da aralarında bulunduğu çocuklarla konuştuğunu, ancak aralarında bahçe duvarı olduğunu, duvarı geçerek çocuklarla herhangi bir temas kurmadığını iddia etti

Üzerinde bulunan eve abisinin bilgilerini içeren sahte kimliği  firardan dolayı arandığı için yaptırdığını söyleyen Ertan Bozkurt köye ailesini görmeye geldiğini söyledi. Soruşturma kapsamında Ertan Bozkurt'un kardeşi Ö.B.'nin de ifadesi alındı. Kardeşiyle ilgili çelişkili ifadeler veren Ö. B.' önce kardeşiyle kız kaçırma olayından dolayı arasının açıldığını ve görüşmediklerini söyledi. Ancak daha sonra çocuğun kaybolduğu saatlerde birlikte olduklarını iddia etti.
 
Soruşturma devam ederken küçük Sedanur'u arama faaliyetleri de devam ediyor.

ERTAN BOZKURT KİMDİR: SOSYAL MEDYA HESABINDA SAPIKLIK DERECESİNDE CİNSEL İÇERİKLER

Sedanur Güzel olayıyla ilgili dün gözaltına alınan ve bugün tutuklanan komşu Ertan Bozkurt'un facebook hesabı cinsel sapkınlık dolu çıktı. Öte yandan önceki gün Müge Anlı'nın programına anlı yayınına katılan Ertan Bozkurt. 'Ben çocukları sabah saat 10.30 veya 11.00 sıralarında gördüm” demişti. Ancak çocuklar “Biz erik bahçesine öğleden sonra gittik” diye ifade verdi.

ÇOCUK KAÇIRMA VE ADAM VURMAKTAN SABIKALI

Ertan Bozkurt.un daha önce adam vurmak ve küçük yaşta kız kaçırmaktan sabıkası olduğu öğrenildi.

Kayıp Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı!
Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt'un cinsel sapıklık boyutundaki sosyal medya hesabı, kan donduran ihtimali akla getirdi..

Küçük Sedanur'u en son gören kişi olduğu söylenen kapı komşusu Ertan Bozkurt gözaltına alınmıştı. Ertan Bozkurt'un facebook hesabından açık olarak paylaştığı görseller ve içerikler mide bulandırıyor..

Hesabından takip ettiği kişiler cinsel sapıklık boyundaki paylaşımları ve açık saçık görüntüleri olanlar. Bu liste Ertan Bozkurt'un cinsel sapkınlık eğiliminde olduğu algısına yol açarken hem erkek hem çıplak kadın resimleri mide bulandırdı.

Kayıp Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı!
Kayıp Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı!
İLGİLİ HABER

ŞÜPHELİ ERTAN BOZKURT KARS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Kars Valisi Rahmi Doğan, Ertan Bozkurt'un adam vuram, küçük yaşta kız çocuğu kaçırma gibi suçlardan yarı açık cezaevinde olması gerekirken sahte kimlik ile dışarıda serbest gezmesine dikkat çekerek, sahte evrak nedeniyle mi yoksa Sedanur Güzel'in kaybolması olayı ile ilgili mi tutuklandığı yönündeki soruya, "Tutuklama talebini isteyen savcılık, kararı veren hakimlik. Adli bir olay ile ilgili konuşmam doğru olmaz. Sedanur'un kaybolması ile ilgili olay titizlikle yürütülüyor. İnşallah en kısa sürede kızımızı buluruz" dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin