9 yaşındaki Sedanur Güzel olayında kan donduran itiraflar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
9 yaşındaki Sedanur Güzel olayında kan donduran itiraflar

Son dakika.. Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in Adli Tıp raporu ortaya çıktı. Minik Sedanur'u öldüren katil zanlısı, kan donduran itiraflarda buludu. Zanlılar Ertan Bozkurt, Himmet Uç ve Ahmet K., minik Sedanur'a, zorla götürdükleri dere kenarında cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldürdükleri ve taşlarla cansız bedenini kapattıkları ortaya çıktı. Korkunç itiraf sonrası sosyal medyada 3 katilin idam edilmesi için kampanyalar başlatıldı.. Katil zanlısı Bozkurt'un, Adam vurmak ve küçük yaşta kız çocuğu kaçırmaktan hükümlü olduğu cezaevinden firar ederek sahte kimlikle rahatlıkla dışarıda gezdiği ortaya çıkmıştı. Öte yandan son dakika gelişmesine göre olayın zanlıları Himmet Uç, Ertan Bozkurt ve Ahmet K. hakkında istenen cezalar da belli oldu..

Takip Et

Minik Sedanur olayında kan donduran ititraf geldi.. 3 Katil zanlısı Sedanur'a sırayla cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldürüp Sedanur'un cansız bedenini taşlarla kapatmışlar..

KARS'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan ve cesedi 7 gün sonra köy yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir vaziyette bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in Adli Tıp raporuna ulaşıldı.

9 yaşındaki Sedanur Güzel olayında itiraf: 3 şahıs cinsel istismarda bulunup..
9 yaşındaki Sedanur Güzel'in taşlarla örtülmüş cansız bedeni, köyün yakınındaki açık arazide bulunmuştu

Minik Sedanur'un tecavüze uğrayıp uğramadığını merak ederken cinayetin kan donduran ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte Sedanur'un katilinin itirafları ve olayın tüyleri diken diken eden detayları;

Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...
Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eyül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte kızlarını aradı, ancak sonuç alınamadı.

Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...
Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...

Bunun üzerine aile, jandarma haber verdi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için güvenlik güçleri seferber oldu. 7 günlük bir arama faaliyetinin sonucunda Sedanur'un cesedine köye yaklaşık 1 kilometre mesafede ulaşıldı.
 

Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...
Kahretsin! Sedanur Güzel olayında itiraf: 3'ü birden tecav...

CİNAYET AYDINLATILDI 3'Ü BİRDEN... :

Sedanur Güzel'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından komşu Ertan Bozkurt, Hikmet Uç, ve Ahmet K. gözaltına alındı. Bugün ortaya çıkan Adli Tıp Raporuyla birlikte de üç şüphelinin cinayeti birlikte işlediği ortaya çıktı.

DNA ÖRNEKLERİ EŞLEŞTİ: Sedanur’un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan Ertan Bozkurt'un DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi.

Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan Ahmet K., ifadesinde Sedanur’u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı Ertan Bozkurt ile Hikmet ise suçlamaları kabul etmedi.

Ahmet K.'nın emniyetteki ifadesine göre; Ertan Bozkurt ile birlikte Sedanur'u dere yatağına götürdüler. Yolda giderken diğer zanlı Hikmet Uç ile karşılaştıklar. Ahmet K. ona da kendileri ile gelmelerini teklif etti. Dere kenarına götürdükleri Sedanur'u önce bağladıklarını belirten Ahmet K., ardından da sırayla tecavüz ettiklerini aktardı. Ahmet K. cinsel saldırı sonrasında Sedanur'u boğarak öldürdüklerini de itiraf etti. Diğer iki zanlı ise emniyetteki ifadelerinde bu anlatılanları reddetti.

ERTAN BOZKURT'UN FACEBOOK HESABI : Sedanur olayının bir numaralı şüphelisi olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesabı cinsel sapkınlık dolu çıkmıştı. Facebook'ta seks içerikli hesapları izleyen Ertan Bozkurt, cinsel eğiliminde de şoke etmişti.

ERTAN BOZKURT, HİMMET UÇ VE AHMEK K. HAKKINDA İSTENEN CEZALAR BELLİ OLDU:

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i tecavüz edip öldürdükleri öne sürülen 3 kişi hakkında, ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 20 yıldan 48 yıla kadar değişen hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin