Sedanur Güzel'in cansız bedeni bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sedanur Güzel'in cansız bedeni bulundu

Son dakika.. Maalesef Sedanur'dan kahreden haber geldi... Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

Takip Et

Son dakika.. Maalesef olmadı bir bebeğimiz daha melek oldu... Kars Kağızman'da 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur'un cansız bedeni bulundu.

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

Sedanur Güzel'in cansız bedeni bulundu
Minik Sedanur'un cansız bedeni burada bulundu. Sedanur'un öldürüldükten sonra buaray getirildiği ve üzeirnin taşla kapatıldığı görüldü. Sedanur bebeğe tecavüz edilip edilmediği, cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Şüpheli olarak tutuklanan zanlının benzer suçlardan sabıkalı olması kan donduran bu ihtimali de akıllara getiriyor..

VALİ'DEN SEDANUR AÇIKLAMASI: ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KESİN

Kaybolması ile ilgisi olduğu iddiasıyla komşu Ertan B.’nin tutuklandığı Sedanur Güzel’in Paslı köyü yakınlarında cansız bedenine ulaşıldı. Vali Rahmi Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sedanur’un öldürüldüğü kesin. Üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu. Cenazeye bu sabah saatlerinde köye yaklaşık 1 kilometre mesafade ulaşıldı. Tutuklunun da bu tür olaylardan sabıkası var daha önceden ama o mu değil mi araştıracağız” dedi.

İLGİLİ HABER
Sedanur Güzel'in cansız bedeni bulundu
Sedanur Güzel'in cansız bedeni bulundu
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin