CHP Miting alanında kaç kişi olduğunu açıkladı: İşte sayı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP Miting alanında kaç kişi olduğunu açıkladı: İşte sayı

Bugün Maltepe'de gerçekleştirilen Adalet Mitingi'nde en çok merak edilen konulardan bir tanesi de, 'miting alanında kaç kişi vardı' konusu vardı. BBC 3 milyon civarı katılım olduğunu okuyucularına duyurdu. Türkiye de çocuğu basın yayın kuruluşu ve internet haber siteleri ise bu sayının 2.5 milyon civarında olduğunu iddia etti. Mitinge kaç kişinin katıldığına dair CHP'den ilk açıklama geldi..

Takip Et

25 Gün süren 'Adalet Yürüyüşü' İstanbul Maltepe'de tarihi bir miting ile son buldu.. Miting alanı tıka basa doldu. CHP'nin beklentilerinin üzerinde bir katılım oldu.. Bugün ise 'adalet' dışında sosyal medyada en çok merak edilenkonu ise  Vatandaşlar, giriş kapılarına yakın yerlerde kurulan stantlardan, üzerinde "adalet" yazısı bulunan tişört, bayrak, şapka ve Türk bayrağı aldı. Bu arada Dragos sahilde dün gece Kemal Kılıçdaroğlu ile geceleyen vatandaşlar da miting alanına geldi.

Adalet Mitingi Kaç Kişi vardı CHP Açıkladı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel miting alanında 1 milyon 600 bin kişinin olduğunu açıkladı.

Meydanda vatandaşlar ellerinde Türk bayrağı, üzerinde "adalet" yazılı döviz ve bayraklar taşırken, "Hak, hukuk, adalet" şeklinde sloganlar atıldı. Sahneden müzik yayını yapıldı.

Adalet Mitingi Kaç Kişi vardı CHP Açıkladı

CHP sunucusu: 2 milyon kişiye sunuculuk tapıyorum..
 "Bugün, burada sizlerin sayesinde ben de bir rekor gerçekleştiriyorum. Maltepe Meydanı'nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum" diye seslendi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin