Adalet Mitingi: Şu an 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adalet Mitingi: Şu an 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum

Bugün Dünya ve Türkiye, tarihi bir ana tanıklık ediyor.. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapması beklendiği anlarda miting alanında kürsüye çıkan Miting sunucusu Barış Bozkurt, alanı dolduranlara hitaben "Bugün, burada sizlerin sayesinde ben de bir rekor gerçekleştiriyorum. Maltepe Meydanı'nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum" diye seslendi.

Takip Et

Bozkurt kürsüde yaptığı konuşmada “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu platformdan yürümeye başladığında ve sonuna kadar gittiğinde sizlerden yüksek sesle ‘hak, hukuk, adalet’ sloganını uzunca söylemenizi rica ediyoruz. Bugün, burada sizlerin sayesinde ben de bir rekor gerçekleştiriyorum. Maltepe Meydanı’nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum” dedi.

Adalet Mitingi 2 Milyon Kişi Katıldı Mı?

Maltepe Meydanı’nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yaptığını vurgulayan Bozkurt, şunları söyledi:
“Tam 25 gün önce Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, Ankara Güvenpark’tan hareket eden ‘Adalet Yürüyüşü’ korteji, İstanbul Maltepe Meydanı’nda ‘hak, hukuk, adalet’ diye haykırıyor. Sizler Maltepe Meydanı’nda bu sloganla inanın yüksek desibelde bir mesaj vereceksiniz. Sizlerden ricamız; Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu meydana geldiğinde konuşmasından hemen önce 25 gün önce Ankara’da başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü bu platformun üzerinde sonlandıracak.

İLGİLİ HABER

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu platformdan yürümeye başladığında ve sonuna kadar gittiğinde sizlerden yüksek sesle ‘hak, hukuk, adalet’ sloganını uzunca söylemenizi rica ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız da sizlerle birlikte ‘hak, hukuk, adalet’ sloganını sizlerle beraber atarak, bu platformda ‘Adalet Yürüyüşü’nü sonlandıracak. İyi ki buradasınız, omuz verdiniz, destek oldunuz. Bugün, burada sizlerin sayesinde ben de bir rekor gerçekleştiriyorum. Maltepe Meydanı’nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum” DHA

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin