Adalet Korteji İstanbul'a girdi. Eşi yok bunun.. Vatandaş yürüyüşe akıyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adalet Korteji İstanbul'a girdi. Eşi yok bunun.. Vatandaş yürüyüşe akıyor!

Ankara'dan başlayan Adalet Yürüyüşü İstanbul il sınırları içine giriş yaptı. İstanbul'a atılan ilk adımlarla birlikte adeta çığ gibi bir katılım akını başladı. Dünyada eşi ve benzeri şimdiye kadar ne görüldü, ne de görülecek gibi. Dünya tarihi böyle bir yürüyüşe Gandi'nin yürüyüşüyle tanık olmuştu. Şimdi İse on binlerce vatandaşın katılımıyla Gandi'nin o yürüyüşü de egale edildi ve artık dünya tarihinin en büyük eylemi Türkiye'de yapılıyor. Elbette, pek de gururlanacağımız bir konu değil ama Türkiye 'Adaleti arıyor'.. Ama asıl gurur 'Sağcısı ile, solcusu ile her kesimden tüm Türkiye tek vücut adalet arıyor'.. Dünya basını ve Türkiye Maltepe'de son 1.5 milyon kişinin katılması hedeflenen dev mitinge kilitlendi..

Takip Et

Ana muhalefet partisi CHP, hukuksuz ve yargısız olarak cezaevlerine atılan ve sayıları yüzbinleri aşan vatandaşın hakkını aramak, ülkede kaybolan adaleti yeniden tesis edip daha adil ve özgürce yaşanacak günleri sağmalak amacıyla Ankara Güvenpark'tan yola çıktı. BU yürüyüşe ise her kesim, tüm Türkiye destek verdi, katılım sağladı ve bu katılımlar çığ gibi artıyor.. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, 23. günde İstanbul il sınırlarına giriş yaptı.

Adalet Yürüyüşü İstanbul Eylemi, Tarihi Yürüyüş

Adalet Korteji, bugün Tuzlaspor Stadyumu civarında mola verecek ve burada kamp kuracak. Yarın ise Kartal Dragos Sahili'nde konaklanacak. Pazar günü ise Maltepe’de büyük Adalet Buluşması gerçekleştirilecek. Bu buluşmada dev bir miting yapılması bekleniyor. Mitinge 1.5 milyon vatandaşın katılımı bekleniyor.. Kortejin İstanbul'a girişiyle birlikte yeni katılımlar çığ gibi artmaya başladı.

İstanbul Adalet Yürüyüşü Katılım ne kadar

E-5’ten geldikleri araçlardan inenler gruplar halinde adalet yolculuğuna katılıyor.

Sosyal medyada katılımlar da konu oluyor: Bir kullanıcının yorumu ise katılımları özetler gibiydi: Vatandaş yürüyüşe akıyor.. 

Adalet Yürüyüşü İstanbul Etabı

Yürüyüşe katılanlar arasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliğiyle dikkat çeken bir vatandaş da vardı. El ele bir süre ilerleyen ikili ilginç anlara sahne oldu..

Kılıçdaroğlu Benzeri İstanbul Adalet Yürüyüşü

 

 

Adalet Yürüyüşü 23. Gün. İstanbul'a girildi. Gandi'nin rekoru kırıldı
07.07.2017

Adalet Yürüyüşü 23. Gün. İstanbul'a girildi. Gandi'nin rekoru kırıldı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin