Biri mutluluk mu dedi?



Günaydın... İlk defa güzel bir hafta sonu geçirdiğimiz ve geçirttiğin için teşekkürlerimi sunuyorum ve iyi ki varsın ve, seni tanıdığım için dünyanın en mutlu insanı benim diyorum teşekkürler. Mutluluk mu?
bekledikce kaybettiğimiz, bekli de gelmeyecek, ya da ellerimizin altında
mutlulugu yakalayabilmek için acının ne oldugunu bilmek lazım degilmi 
öyleyse acı nedir sizce: şaşıracaksınız ama önce Acı nedir tarif edebilir misiniz?
Yanındayken dokunamamak mı.. Yoksa gözlerinin içine bakıp da ,Seni seviyorum diyememek mi.. ya hasret nedir bilir misin Hissettiğin duygular içinde kaybolmak ,Sevgi selinde yok yere boğulmak ,Belki güzel belki yasak aşk ,Onu andığın zaman yüreğin sızlar ,Gözlerin bir an dolarsa be !!!!Ya yaşadığın yasadıgını sandıgın bir yasamin sadece rol oldugunu anladıgında üzülürsün ,Ya da onu çok sevdiğine ,Sevmek güzelmiş derlerse ne olur bilirmisin: Adres nedense hep.. Hüzün sokağına çıkar.. Ya hüzne çıkmayan yollar ,Nereye çıkar be sevgili ben ağlarken o gülse bile ,O ağlarken ben yine ağlıyorum ,Bazen bir öfke söyletir insana ,Bu dünyada ya sen olmasaydın Ya da ben diye... 
Aşk bu mudur ki ,Yaşatır mazideki kırık hayalleri.. Virane bozgun gönüllere ,Sanki yaralı bir ceylana... sence aşk hep acı mıdır .Sevmeyi tanımayıp ,Sade ve yalın yaşamak ,Yaşamak mıdır hayatı öyle yaşamak.. ,Ya da yasak gönüllerde aşk.. Dili gönlü tutuk olmak ,Bilinmez ki sen onu bir limanda ,Beklerken sessiz çaresiz ,O başka bir limanda dolaşır be ,Bir gün o seni bulmak isterken ,Ne limanı bulabilir ne de seni ,Kendi yüreğine sözü geçmezken ,Gönlünün kılavuzunu kaybetmiş habersiz , ya şansın varsa be bir bakmışsın yolun.. Hüzne çıkmayan yollara çıkmış..hayatının .vardiya amirini bulmuşsan .acı nedirki mutluluk olur acı bile mutluluk.
Yüregini Eline Alarak Çıkacaksın Bu Yola... 

seni sen yapan ne kaldı söyle ? beynin ! yüreğin ! düşüncelerin! ideallerin .. gem vurmadığın ne kaldı ? düşüncelerini mi söyleyebiliyorsun özgürce, yoksa gelecekle ilgili mutlu hayaller mi kurabiliyorsun ? ya da beynini mi geliştirebiliyorsun. 
özgürce yaşayabiliyor musun sevdalarını. çılgınca haykırabiliyor musun sevdiğine "seni seviyorum" diye. 
hangisini yapabiliyorsun. söyle seni diğer insanlardan ayıran ne kaldı? 
anlat bana... 
ben farklıyım deme boşuna göster bana... Yüreğini eline alarak çıkacaksın bu yola, 
beynini çöp sepetine atacaksın. Bırak özgürce yaşasın kalbin aşklarını. 
evet belki kırılacaksın, üzüleceksin; oğlum mesut bedavamıdır ki sevmek ,hiçbir şeye katlanmadan .yok öyle hak edeceksin ananın ak sütü gibi emek vereceksin çalışacaksın,ama sonra hatırlayacaksın geçirdiğin günleri. yaptığın çılgınlıklara sende şaşacaksın. güleceksin sevdiğini bir saniye olsun görebilmek için yaptığın 
şeylere ( uydurduğun mazeretlere ). gülerken ürpereceksin, özleyeceksin o saf duygularını ve : keşke diyeceksin... keşke sunsaydım kalbimi sevgiliye. delice çırpınışlarını hatırlayacaksın yüreğinin, öpüşmelerindeki tadı dudaklarında hissedeceksin. sonra onu düşüneceksin ( hiç aklından çıkarmadığını hatırlayarak ) ,ama kesinlikle beynini katmayacaksın bu işe. aşkta mantık yoktur. mantık riskleri reddeder. ama her aşk bir risktir. "ya hep ya hiç" diyebileceksin. sonuna kadar gideceksin. sonunda uçurum olduğunu bile bile. yüreğini eline alarak çıkacaksın bu yola. yanında olduğunu o zaman göreceksin. ve hissedeceksin o zaman senin için çarpan yüreğin sesini, aşkın iki kişilik olduğunu öğrenecek ögreteceksinsin.....! 
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? 
Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, 
Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. 
kıyıda bir kaya olsanda....
Dalga, seven - kıyı, sevilendir. 
Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga 
Ve döner hep geriye