Suudi Veliaht Prens'ten 'ölmedim yaşıyorum' pozu geldi


yayincilar/huseyin-ozkaya/huseyin-ozkayax60.jpg Kaynak: Hüseyin Özkaya
Suudi Veliaht Prens'ten 'ölmedim yaşıyorum' pozu geldi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın '21 Nisan'daki darbe girişimi' gecesi öldürüldüğü iddia edilmişti. Suudilerin 'Fiili Kralı' Selman'ın 'ölmedim, yaşıyorum' pozunu ofis müdürü Bedr el-Asakir Twitter hesabından yayınladı. Veliaht Prens Selman paylaşılan fotoğrafta, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yi samimi bir şekilde kucakladığı görülüyor.

Takip Et

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Ofis Müdürü Bedr el-Asakir, sosyal paylaşım ağı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç gün önce Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk görüşmesi devam ediyor." ifadesini kullandı.

Bin Selman Öldü Mü?
Bin Selman Öldü mü?

Ofis Müdürü Asakir'in Twitter hesabında yayınladığı fotoğrafta, Bin Selman'ın ellerini Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin omzuna koyduğu ve yanlarında Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid görülüyor.

Katar'a abluka uygulayan ülkelerden de görüşmeyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Asakir de görüşmenin ne zaman ve nerede gerçekleştiğine dair bilgi vermedi.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Hüseyin Özkaya

Youtube Kanalımızı Takip Edin