Son dakika: TSK, IŞİD'i Suriye'de hava harekatıyla vurdu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: TSK, IŞİD'i Suriye'de hava harekatıyla vurdu

Türk silahlı Kuvvetleri Suriye'de PKK/YPG ve IŞİD hedeflerini aralıksız vuruyor, karadan obüs ve tanklarla, havadan ise F-16 savaş uçaklarımız tespit edilen terörist hedefleri imha ediyor. Hakkari Çukurca'da 10 PKK'lı terörist askeri operasyonla etkisiz hale getirildi, son olarak akşam saatlerinde Suriye'nin Külliyah bölgesine hava harekatı düzenlendi ve TSK'nın açıklamasına göre belirlenen hedefler tam isabetle imha edildi..

Takip Et

TSK, Cerablus'ta devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, akşam saatlerinde Külliyah bölgesinde icra edilen hava harekatı sonucunda tespit ve teyit edilen terörist hedeflerin tam isabetle vurulduğunu bildirdi. 

TSK, "Ülkemizin uluslararası hukuka göre yürüttüğü operasyon BM'nin IŞİD ile mücadele kararı çerçevesinde sürüyor" denildi.

TANKA ROKETLİ SALDIRI: YARALI ASKERLER GAZİANTEP'E GETİRİLDİ
Cerablus'un batısında devam eden "Fırat Kalkanı Harekatı" sırasında teröristlerce atılan roket sonucu yaralanan 3 Türk askeri, Gaziantep'e getirildi.

Suriye'de yaralı askerlerimiz Türkiye'de

Alınan bilgiye göre, "Fırat Kalkanı Harekatı" esnasında Cerablus'un batısında teröristlerce atılan roket sonucu yaralanan 3 asker, ambulansla Gaziantep'in Karkamış ilçesine getirildi.

Buradan askeri helikopterle Gaziantep'e getirilen yaralılar, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İLGİLİ HABER

 

Genelkurmay Başkanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğünü ve üç askerin yaralandığını bildirmişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin