Son dakika: Elazığ depremi: 4 vatandaş hayatını kaybetti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Elazığ depremi: 4 vatandaş hayatını kaybetti

Son dakika haberi.. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sivrice merkezli depremde 4 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Takip Et

Elazığ depremiyle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu "Bütün arkadaşlarımız görevleri başında. Sivrice merkezde 4-5 yıkık bina var. Dört vatandaşımız hayatını kaybetti" diye konuştu...
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açılamaları şu şekilde;

Tamamıyla irtibat kurduk. Bütün arkadaşlarımız görevleri başında. Sivrice merkezde 4-5 yıkık bina var. 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 2 yaralı var. Yine Elazığ merkezde 10 binada hasar olduğu ihbarı geldi. Elazığ merkezde de can kaybı yok. Malatya’da da birkaç binanın hasar aldığı konusunda da değerlendirme var.  Sivrice merkezde ciddi bir sarsıntı olduğunu biliyoruz bölgedeki ekiplerimiz oraya gönderdik. Şu ana kadar verebileceğimiz bilgi budur. Çevre ilçelerde de 5’in üzerinde artçılar oluştu.

Elazığ depremi sonrası Sağlık Bakanı Koca’dan ilk açıklama
Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Bakanlık olarak tüm birimlerimizle, 112 Acil ve UMKE ekiplerimizle sahada olduğumuzu bildirmek istiyorum" dedi.

 

Elazığ'da 6.8 şiddetinde deprem: Soylu 1 kişi hayatını kaybetti
24.01.2020

Elazığ'da 6.8 şiddetinde deprem: Soylu 1 kişi hayatını kaybetti

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin