Son dakika: Ekrem İmamoğlu Mazbatasını aldı - CANLI YAYIN


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Ekrem İmamoğlu Mazbatasını aldı - CANLI YAYIN

İl Başkanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, İmamoğlu mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu'na davet edildi. İstanbul İl Seçim Kurulu’nun bulunduğu Çağlayan Adliyesi’ne saat 16:30 sıralarında alkışlar eşliğinde gelen Ekrem İmamoğlu’na mazbatası teslim edildi. İmamoğlu saat 18:00'da makamına geçecek ve devir teslim töreni yapılacak..

Takip Et

İstanbul İl Seçim Kurulu’nun bulunduğu Çağlayan Adliyesi’ne saat 16:30 sıralarında alkışlar eşliğinde gelen Ekrem İmamoğlu’na mazbatası teslim edildi.

İzdiham nedeniyle adliye önünde basın açıklaması yapmaktan vazgeçen İmamoğlu, Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına doğru hareket etti.

İmamoğlu’nun saat 18:00’da makamına geçmesi bekleniyor.

Son dakika: Ekrem İmamoğlu Mazbatasını alıyor
İşte İmamoğlu’nun mazbatası…

Ekrem İmamoğlu’nun da Çağlayan Adliyesi’nde olacağı öğrenildi. İmamoğlu’nun basın bürosundan yapılan açıklamada da “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birleştirme tutanağının tamamlanması ve sürecin sona ermesi ile mazbatasını almak üzere bir süre sonra Çağlayan adliyesinde olacaktır. Değerli basın mensuplarının bilgisine sunulur” denildi.

CHP İstanbu İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da saat 16:00’da mazbatayı alacaklarını açıkladı. İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, İmamoğlu mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu’na davet edildi.

Son dakika: Ekrem İmamoğlu Mazbatasını alıyor
Son dakika: Ekrem İmamoğlu Mazbatasını alıyor


Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da adliyeye geldi.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin