Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın'ın eşi ve müdürü tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın'ın eşi ve müdürü tutuklandı

Son dakika.. Son yılların en büyük internet dolandırıcılığı Çiftlik Bank'ın yönetim kadrosundan ilk gözaltı bugün yapıldı.. Şirketin yönetim kurulunda yer alan Cemal Çolak, İstanbul'da polis tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındı. Öte yandan Şirket sahibi Mehmet Aydın'ın 20 yaşındaki eşi Sıla Aydın da emniyet müdürlüğüne teslim oldu.. İşlemleri tamamlanan Çoban ve Aydın tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Takip Et

Son dakika..  Çİftlik Bank'ta ilk gözaltı yapıldı.. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Çiftlik Bank'ın yönetim kurulu üyelerinden 35 yaşındaki Cemal Çolak'ın İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ikametine operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında kayıplara karışan şirket sahibi Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın ve İstanbul’da ikametine yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan Çiftlik Bank Yönetim Kurulu üyesi Cemal Çolak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cemal Çolak Çiftlik Bank

Çiftlik Bank şirket sahibi Mehmet Aydın'ın 20 yaşındaki eşi Sıla Aydın Geyve Cumhuriyet Başsavcılığına giderek teslim olmuştu. Geyve Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan Cemal Çolak ve Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın'ın, ‘Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan' tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

 

İLGİLİ HABER

İstanbul'daki evinde gözaltına alınan Çolak işlemlerinin ardından Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Çiftlik Bank İlk Gözaltı

İLK İFADESİNDE "GÜVENLİK GÖREVLİSİYİM" DEDİ

Çolak'ın emniyette verdiği ilk ifadesinde, kendisinin güvenlik görevlisi olduğunu ve daha sonrasında ise bilgisi dışında şirket müdürü yapıldığını söyledi. Çiftlik Bank ile yaşanan sıkıntılar sonrasında durumdan şüphelenerek sözde müdürlükten istifa ettiğini de ifade eden Çolak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin