Afrin'de 2 asker şehit 5 yaralı: Şehitlerimizin isimleri belli oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Afrin'de 2 asker şehit 5 yaralı: Şehitlerimizin isimleri belli oldu

Son dakika.. Son iki gün içinde 9 kahraman askerimizi şehit verdiğimiz Afrin'den yine kahreden bir haber geldi.. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 24 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Evren ve 25 yaşındaki Uzman Çavuş Selim Vurdal şehit oldu 5 asker ise yaralandı. Kahraman şehitlerin kimlik ve memleketleri belli oldu, acı haber baba ocaklarına ulaştı. Türkiye'nin yüreğine yine kor alevler düştü.

Takip Et

Son dakika.. Afrin'den yine kahreden bir haber daha geldi. Son iki gün içinde 9 şehit verdiğimiz Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bugün TSK tarafından yapılan açıklamada, 2 kahraman askerimizin daha şehit olduğu , 5askerimizin de yaraladığı belirtildi...

TSK'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 04 Şubat 2018 tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, beş kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diler; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Afrin Pazar günü şehidimiz var, 05.02.2018 Zeytin Dalı

ŞEHİDİN OSMANİYE'DEKİ BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı bugün gerçekleştirilen operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Evren'in Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.

1 yıllık evli olan Gaziantep Fevzipaşa nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Evren'in acı haber şehidin Osmaniye'de oturan ailesine verildi. Baba Hasan Hüseyin ve anne Emine Evren'e acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verilirken, haberi alan aile yakınları ve akrabaları babaevine gelerek aileye taziyede bulundu. Şehit Uzman Çavuş Bekir Evren'in 1 yıllık evli olduğu ve 2,5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Selim Vurdal'ın, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindeki askeri heyet, acı haberi anne Nuran Vurdal'a verdi.

ŞEHİDİN EVİNİN BULUNDUĞU SOKAK TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Oğlunun şehit olduğunu öğrendikten sonra fenalaşan anne Nuran Vurdal'a hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Babası Ahmet Vurdal'ı bir süre önce kaybettiği belirtilen şehidin, bekar ve 3 kardeşten ortancası olduğu öğrenildi.  Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları da başsağlığı için eve akın etti. Şehidin cenazesinin, yarın öğle namazına müteakiben İskenderun'da toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin