Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın, şehit edildiğine dair bir bulgu yok


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın, şehit edildiğine dair bir bulgu yok

Flaş gelişme, Bölücü terör örgütü PKK'lı hainlerin kaçırıp şehit ettiği iddia edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın, şehit edildiğine dair bir bulguya rastlanılmadığı açıklandı.. Tunceli Valiliği yaptığı açıklamada, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğine dair bulgu ve bilgi yok. denildi

Takip Et

Tunceli Valiliği, 16 Haziran'da Tunceli-Pülümür kara yolunda terör örgütü tarafından yolu kesilerek aracı yakılan öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada,16 Haziran'da Tunceli-Pülümür kara yolunun 46. kilometresinde bir aracın yandığı bilgisi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerinin intikal ettirildiği hatırlatıldı.

"ŞEHİT EDİLDİĞİNE DAİR BİR BULGU VE BİLGİ YOK:"

"Olayla ilgi yapılan araştırmalar sonucunda aracın Şanlıurfa Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edildi. Olayın akabinde başlatılan çalışmalarda şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair her hangi bir bilgi, bulgu ve emareye rastlanmamış olup, kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir." denildi.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin