Şamil Tayyar'da AKP'yi karıştıran paylaşım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Şamil Tayyar'da AKP'yi karıştıran paylaşım

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, "Çocuk tacizcisi eski vekilin, 367 aktörü eski bakanın, raf ömrü dolmuş eski başbakanın AK Parti’ye katkısı olmaz." dedi. Şamil Tayyar'ın eski bakandan kastının Mehmet Ağar eski başbakandan da Tansu Çiller'e gönderme yaptığı anlaşılırken 'çocuk tacizcisi eski vekil' göndermesinde kimi kastettiği ise anlaşılamadı. Tayyar söz konusu paylaşımı için, "Mevzuyu bu noktada bırakmak istiyorum. Hakkınızı helal edin.." açıklaması yaptı.

Takip Et

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocuk tacizcisi eski vekil, eski bakan ve eski başbakanın AKP'ye faydasının olmayacağını ifade etti.

Şamil Tayyar isim vermeden yazdığı mesajında, "Çocuk tacizcisi eski vekilin, 367 aktörü eski bakanın, raf ömrü dolmuş eski başbakanın AK Parti’ye katkısı olmaz. Kim pazarlıyorsa, nasıl bir tasarım peşindeyse uzak dursun. AK Parti iktidarını masa başı mühendislikle değil milletin desteğiyle korudu. Aslolan millettir." ifadelerini kullandı. 

Şamil Tayyar'da AKP'yi karıştıran paylaşım
Şamil Tayyar'da AKP'yi karıştıran paylaşım

Odatv, Şamil Tayyar'a kimi kast ettiğini sordu. Şamil Tayyar, Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. 
Mevzuyu bu noktada bırakmak istiyorum. Hakkınızı helal edin." diye yanıt verdi..

Şamil Tayyar'ın eski bakandan kastının Mehmet Ağar eski başbakandan da Tansu Çiller'e gönderme yaptığı anlaşılırken 'çocuk tacizcisi eski vekil' göndermesinde kimi kastettiği ise anlaşılamadı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin