Putin'den canlı yayında 'sınırsız' nükleer tehdit! Etkisizleştirilemez!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Putin'den canlı yayında 'sınırsız' nükleer tehdit! Etkisizleştirilemez!

SON DAKİKA: Rusya Devlet Başkanı Putin, "Dünyanın her yerini vurabilecek yeni bir nükleer füze ürettik" açıklamasında bulundu. Putin geliştirdikleri füzeyi ise dünya üzerinde etkisiz hale getirebilecek bir hava savunma sisteminin de olmadığını belirtti.

Takip Et

Son dakika:.. Vladimir Putin'den bütün dünyaya 'sınırsız nükleer' tehdit

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya yıllık ulusa sesleniş konuşmasında Rusya'nın dünyadaki ülkelerin sahip olmadığı füzeler geliştirdiğini ifade etti.

Putin, canlı yayınlanan konuşmasında, Rusya'nın herhangi bir ülkeye saldırı yapma niyetinde olmadığını ancak kendilerine yönelik düzenlenecek olan herhangi bir nükleer saldırıya karşılık vermekten çekinmeyeceklerini söyledi. 

Rusya Devlet Başkanı, "Dünya, Suriye operasyonu sonrasında bütün önemli silah sistemlerimizin adını öğrendi" ifadelerini kullandı. Daha önce Rus bir yetkili Rusya'nın Suriye savaşında en az 200 yeni silah denediğini dile getirmişti. 

Putin, Rusya'nın yeni füze sistemlerine de değindi. Yeni füzelerin füzesavar sistemleri tarafından imha edilmesinin çok daha zor olacağını söyledi. 
Yeni füzenin de dünya üzerindeki herhangi bir noktaya erişebileceğini savundu.

Rusya 18 Mart'ta devlet başkanlığı seçimine gidecek. Sonuç sürprize pek açık değil, Putin'in seçimi yine alması bekleniyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin