Öğretmen İnan Avşar'ın annesi: Bu düzeni değiştirin, gençleri kurtarın


yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix60.jpg Kaynak: Sözcü Gazetesi
Öğretmen İnan Avşar'ın annesi: Bu düzeni değiştirin, gençleri kurtarın

Eğitim sisteminden, adaletsizlikten ve çalışma şartlarından yakınarak Ankara'da hayatına son veren öğretmen İnan Avşar'ın annesi Seyyare Avşar, CHP'lilerin taziye ziyareti sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla konuştu, Avşar, Kılıçdaroğlu'na "Ne olur, bu düzeni değiştirin gençlerimizi kurtarın" dedi.

Takip Et

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eğitim sistemi ve fazla mesailerle ilgili sert ifadeler kullandığı ortaya çıkan ve hayatına son veren öğretmen İnan Avşar'ın annesi: Ne olur bu düzeni değiştirin, gençlerimizi kurtarın.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara'da bir özel okulda matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da o sırada, Avşar ailesi ile telefonla görüştü ve kendilerine başsağlığı diledi.

Görüşme sırasında İnan Avşar’ın annesi Seyyare Avşar’ın Kılıçdaroğlu’na “Ne olur, yalvarıyorum. Bu düzeni değiştirin. Gençlerimizi kurtarın” diye seslendi.

İnan Avşar’ın Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Öğretmen İnan Avşar'ın annesi: Bu düzeni değiştirin
Öğretmen İnan Avşar'ın annesi: Bu düzeni değiştirin

İNAN AVŞAR KİMDİR?

15 yıl matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar 1982 yılında doğdu. İnan Avşar, matematik ve geometri dersleri veriyordu.

Avşar'ın aynı zamanda dizilerde oyunculuk yaptığı da ortaya çıktı

Kaynak: Sözcü Gazetesi

Youtube Kanalımızı Takip Edin