yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix250.jpg

Sözcü Gazetesi Haberleri

Sözcü Gazetesi; Halk TV, Halk Radyo, Korkusuz Gazete, AMK Gazetesi ve Gırgır Dergisi ile aynı basın yayın grubu dahilindedir ve başarıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Sözcü Gazetesi’ni kim kurdu?: Metin Yılmaz (Genel Yayın Yönetmeni) – Burak Akbay, Neşet Şenizel, Serdal Saraç (İmtiyaz sahipleri)

Sözcü Gazetesi ne zaman/nerede kuruldu?: 2007/İstanbul

Zaman içinde bünyesinde Yılmaz Özdil, Emin Çölaşan, Soner Yalçın, Oray Eğin gibi tanınmış gazetecileri de barındırmayı başaran Sözcü’nün; 2011 yılından sonra da tirajı katlana katlana artmış; 2014 yılında sağladığı 400.000 üzeri tirajla; Zaman’dan sonra Türkiye’nin en çok satan 2. gazetesi olmuştur.

Halkalı Merkez Mah. Abay Cad. Atlas Sokak Atlas İş Merkezi A Blok No: 6-8/4 Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul Tel:+90 (212) 698 35 35 - +90 (212) 698 60 06, www.sozcu.com.tr

İşte haber sitemizde Sözcü Gazetesi kaynaklı haberler:

Haber, güncel, çoğu zaman kamuoyunu yakından ilgilendiren ilginç bir olayın nesnel ve gerçeğe uygun bir biçimde okuyucuya sunulmasıdır. birhaberoku.com'da yayınlanan haberlerin metninde her türlü taraflı değerlendirmelerden ve söz oyunlarından uzak durulur. Haber görselleri çoğu zaman özgün ve ajanslardan, bazı durumlarda da sosyal medya platformlarından temin edilebilmektedir. Metinler kısa, haber dili de yalındır. Haber arşivimizde editörler tarafından Sözcü Gazetesi etiketiyle ilişkilendirilmiş haberlerden bir ön listeleme yaptık.

Aradığınız haberi bulamadınız mı? Son dakika Sözcü Gazetesi haberleri için Google Özel Arama'yı deneyin ›› Sözcü Gazetesi