Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Daha kiminle görüşülsün…


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Daha kiminle görüşülsün…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan , “Şehit cezazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Şehit cenazesine giderken ben de ‘gidişim rahatsız eder mi diye?’ soruyorum." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a jet yanıt: "Şehit cenazesine giderken herkesle görüşüldü. Aileyle, muhtarla görüşüldü. Daha kiminle görüşülsün arkadaşlar?"

Takip Et

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı Şentop başkanlığında TBMM’nin açılışının 99. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplandı.

ERDOĞAN. GAZ SIKIŞMASI VAR

Oturumda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya değinerek, “Şehit cezazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Şehit cenazesine giderken ben de ‘gidişim rahatsız eder mi diye?' soruyorum. Burada bir gaz sıkışması var. Bunları istismara dönüştürmemize gerek yok.” dedi.

KILIÇDAROĞLU: DAHA KİMİNLE GÖRÜŞÜLSÜN ARKADAŞLAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu dözlerine yanıt veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Şehit cenazesine giderken herkesle görüşüldü. Aileyle, muhtarla görüşüldü. Daha kiminle görüşülsün arkadaşlar?” diye konuştu.

Erdoğan'dan Yeni Kılıçdaroğlu'na Saldırı Açıklaması: Niye Arayayım?
23.04.2019

Erdoğan'dan Yeni Kılıçdaroğlu'na Saldırı Açıklaması: Niye Arayayım?

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin