Erdoğan'dan Yeni Kılıçdaroğlu'na Saldırı Açıklaması: Niye Arayayım?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan'dan Yeni Kılıçdaroğlu'na Saldırı Açıklaması: Niye Arayayım?

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı için "Şehit cezazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Şehit cenazesine giderken ben de 'gidişim rahatsız eder mi diye?' soruyorum. Burada bir gaz sıkışması var. Bunları istismara dönüştürmemize gerek yok." yorumunda bulundu.

Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, 23 Nisan Meclis Özel oturumundan, AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledikten sonra, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan konuşurken ayrıldı. Erdoğan gazetecilerin ‘neden ayrıldığına’ ilişkin sorusuna “İstiklal Marşımızı söylemeyenleri mi dinleyeyim? Mehmedimi şehit edenlerin nesini dinleyeceğim?” diye yanıtladı.

“GAZ SIKIŞMASI VAR”

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı ile ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı “Şehit cezazesine giderken dikkat etmemiz gerekiyor. Şehit cenazesine giderken ben de ‘gidişim rahatsız eder mi diye?’ soruyorum. Burada bir gaz sıkışması var. Bunları istismara dönüştürmemize gerek yok.” dedi.

“NİYE ARAYAYIM”

Erdoğan, “Kılıçdaroğlu’nu arayacak mısınız?” şeklindeki soruya ise “Yorumumu yaptım daha niye arayayım?” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Daha kiminle görüşülsün…
23.04.2019

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Daha kiminle görüşülsün…

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin