Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyaret etti: Durumu iyi ama önümüzdeki sürek kritik


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyaret etti: Durumu iyi ama önümüzdeki sürek kritik

Son dakika haberi.. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ı İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Lideri, Deniz Baykal ile konuştuğunu ve Baykal'ın bilincinin açık olduğunu, şuan durumunun iyi olduğunu ancak önümüzdeki sürecin kritik olduğunu bildirdi.

Takip Et

Bugün sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Baykal için, “kendisiyle görüştüm, sağlıklı, konuşuyor ve bilinci yerinde” dedi.

KILIÇDAROĞLU: DURUMU İYİ AMA ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ KRİTİK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyaret etmek üzere Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne gitti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
"Hastanedeki tüm görevli hekimlere yürekten teşekkür ediyoruz. Olağanüstü çaba harcandı ve Deniz Bey sağlıklı bir yapıya kavuşmuş oluyor. Kendisiyle görüştüm, bilinci yerinde. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Umarım hiçbir engelle karşılaşmadan sağlığına kavuşur. Hiçbir vatandaşım merak etmesin, deniz Bey sağlıklı konuşuyor. Sağ ve sol ayağında, sol tarafta kolunda bir sorun olduğu söylenmekte ama söylenince oynatabiliyor. Sayın Başbakan sabah erken saatlerde aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Sayın Baykal'ın ailesi ile de görüştük. Sayın Cumhurbaşkanı da Deniz Bey'in ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş."

CHP'Lİ BİNGÖL'DEN AÇIKLAMA

Baykal'ın durumuna ilişkin açıklama hastane önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP'li Tekin Bingöl'den geldi.
Bingöl şunları söyledi:
"Bugün sabahın erken saatlerinde solunum sıkıntısı, yüksek ateş ve çarpıntı şikayetleriyle önce bir özel hastaneye kaldırılıyor. Sonra ileri tetkik yapılmak üzerine İbni Sina Hastanesi'de sevki gerçekleştiriliyor. Bir pıhtı sonucu damar tıkanıklığı söz konusuydu. Yapılan anjio ile pıhtının yol açtığı sorunlar giderildi. Şu anda durumu iyi işlem bitmek üzere. Oradan yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Bir damarda var tıkanıklık, tümüyle kapanması söz konusu değil. O da giderildi."

Baykal'ın oğlu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ataç Baykal'ın da hastanede Baykal'ın yanında bulunduğunu kaydedildi. 

Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, eşinin hastaneye kaldırılması üzerine Ankara'ya gitmek için Antalya'daki evinden havalimanına hareket etti.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş'ten de bir açıklama geldi. NTV canlı yayınına telefonla katılan Ateş, "Hayati tehlikesi yok. Tedavisi devam ediyor, doktor kontrolü altında. Sanırım kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi. 

Son dakika. Deniz Baykal yoğun bakımda: Doktorundan ilk açıklama
16.10.2017

Son dakika. Deniz Baykal yoğun bakımda: Doktorundan ilk açıklama

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin