Kaleci Hakan Canbazoğlu mucizesi: Heykeli dikilsin


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kaleci Hakan Canbazoğlu mucizesi: Heykeli dikilsin

Spor Toto 1. Lig play-off final maçında Gazişehir Gaziantep ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaştı. Maçı kazanan takım Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım olacak. 30 dakikalık uzatma sona erdi ve Süper Lig'e yükselen takım penaltı atışlarıyla belli oldu. Penaltılarda 5-4 kazanan Erzurumspor'da tam 4 kurtarış yapan kaleci Hakan Canbazoğlu maça damga vurdu ve takımını Süper Lig'e taşıdı. Sosyal medyada TT olan kaleci Canbazoğlu için 'Heykeli dikilsin' da kampanyası başlatıldı..

Takip Et

Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü’nün doğrudan Süper Lig’e yükseldiği Spor Toto 1. Lig’de play-off finalinde Gazişehir Gaziantep ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’e çıkan 3. ekip olmak için mücadele etti.

Kaleci Hakan Canbazoğlu
Kaleci Hakan Canbazoğlu: FOTO DHA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor kalecisi Hakan Canbazoğlu, 4 penaltı atışını kurtararak takımının Süper Lig’e yükselmesinde büyük katkı yaptı.

Ligde normal sezonu 5. ve 6. sırada tamamlayan iki ekipten Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, yarı finalde Ümraniyespor’u saf dışı bırakmıştı. Gazişehir Gaziantep ise Boluspor’u yenerek adını finale yazdırmıştı.

Kaleci Hakan Canbazoğlu
Kaleci Hakan Canbazoğlu

Normal süresi ve 30 dakikalık uzatma süresi 0-0 eşitlikte biten mücadele penaltılara kaldı. Penaltı atışlarının sonunda 5-4 galip gelen BB Erzurumspor Spor Toto Süper Lig için son biletin sahibi oldu.

Penaltı atışlarında 4 kurtarış birden yaparak gecenin kahramanı olan Erzurumspor kalecisi Hakan Canbazoğlu sosyal medyada da geceye damga vurdu.

BB Erzurumspor 4 yılda 4 lig birden yükselerek Süper Lig’e çıkmayı başardı.

2015-16 (3. Lig 1. Grup)

2016-17 (2.Lig Beyaz Grup)

2017-18 (1.Lig)

2018-19 (Süper Lig)

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin