İsmail Küçükkaya Atatürk ile geri dönüyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İsmail Küçükkaya Atatürk ile geri dönüyor

FOX TV'nin gündemi belirleyen sabah kuşağı programı Çalar Saat'in sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya, yeni yayın döneminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ekranlara gelecek. Önceki gün bazı haber sitelerinde Küçükkaya ve Çalar Saat programının ekibinin FOX TV'deki görevlerinden alındıkları iddia edilmişti.. Küçükkaya'nın 'Atatürk' kararı bu iddialara 'tokat gibi bir yanıt' olarak algılandı. FOX Ana Haber sunucu Fatih Portakal'da geçtiğimiz yayın sezonunda Atatürk'ün Nutuk kitabını okumuş ve büyük beğeni toplamıştı

Takip Et

Tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan başarılı sunucu bir yandan da yeni yayın dönemine hazırlanıyor.

İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yeni sezonda her sabah, FOX TV ekranlarında Hikmet Özdemir’in, Savaşta ve Barışta Kemal Atatürk adlı kitabını okuyacağını duyurdu.

SAVAŞTA VE BARIŞTA KEMAL ATATÜRK KİTABININ KONUSU

Profesör Hikmet Özdemir, Atatürk’ün kendini anlattığı tüm kaynakları ve eserlerini, sayısız belgeyi ve hatıraları inceledi. Özdemir, bizzat onu görüp tanımış olanların anlatılarından oluşan ve Atatürk’ün hayatını adım adım takip eden, onu seyrediyormuşuz hissini veren yepyeni bir Atatürk biyografisi yazdı. Yıllar süren bir emeğin eşsiz ürünü. Katkısız, yorumsuz, sadece kendi çağının insanı olarak Atatürk.

İsmail Küçükkaya Atatürk ile geri dönüyor
İŞTE KÜÇÜKKAYA'NIN O PAYLAŞIMI:
Yeni sezonda her sabah işte bu kitaptan okumalar yapacağız. Kahramanımızı ve onun fikirlerini daha yakından tanıyacağız.

İsmail Küçükkaya “Yeni sezonda her sabah işte bu kitaptan okumalar yapacağız. Kahramanımızı ve onun fikirlerini daha yakından tanıyacağız.” diye bir tweet attı.

 

İLGİLİ HABER

KÜÇÜKKAYA KOVULDU MU?

DOĞANKAYA: "DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ"

İddialara Twitter üzerinden yanıtlayan Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medyadaki dedikodulara gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış ?? O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! ??@KucukkayaIsmail? da ? @fatihportakal? da ben ?@dogansenturk? de buradayız"

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin