FOX TV'de İsmail Küçükkaya ve ekibi görevden alındı iddiası


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
FOX TV'de İsmail Küçükkaya ve ekibi görevden alındı iddiası

Türkiye'nin en çok izlenen haber programı FOX Haber’de, Cumhurbaşkanlığı muhabiri Umut Yertutan, Fox Ana Haber editörü Serdar Ertuğrul ve FOX Çalar Saat programının sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in editörlüğünü yapan Necdet Yıldırım'ın görevlerinden alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü..

Takip Et

FOX TV'de yayınlanan ve Türkiye'de gündemi belirleyen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı ile ilgil flaş bir iddia gündeme geldi.. İsmail Küçükkaya ve ekibinin görevden alındığı öne sürüldü..

Fox Ankara Haber Merkezi’nde kanalın kuruluşundan itibaren görev yapan Cumhurbaşkanlığı muhabiri Umut Yertutan, Fox Ana Haber editörü Serdar Ertuğrul ve İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in editörlüğünü yapan Necdet Yıldırım görevlerine son verildiği öne sürüldü..

İLGİLİ HABER

İsmail Küçükkaya, ilerleyen dakikalarda sosyal medya hesabından ironik bir mesaj paylaştı.

Yeni sezon haber kuşağı için takipçilerinden fikir isteyen Küçükkaya'nın bu mesajı, kanaldan ayrıldığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı olarak değerlendirildi.

Küçükkaya, şunları yazdı:

FOX TV'de deprem İsmail Küçükkaya ve ekibi görevden alındı
FOX TV'de deprem İsmail Küçükkaya ve ekibi görevden alındı

"Arkadaşlar; gerçi tatildeyim ama tatilde de küçük zihin jimnastiğinin büyük faydası vardır. Eylülde başlayacağımız 7. sezon için fikir, öneri ve/veya yorum yapmak isterseniz sevinirim.  Bir sabah haber kuşağından ne ister, ne beklersiniz?"

DOĞAN ŞENTÜRK "DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ"
İddia üzerine Twitter'dan açıklama yapana Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyadaki dedikodulara gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış ?? O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! ??@KucukkayaIsmail? da ? @fatihportakal? da ben ?@dogansenturk? de buradayız"

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin