İnstagram Çöktü İnstagram'a neden girilmiyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnstagram Çöktü İnstagram'a neden girilmiyor

İnstagram'a şu sıralarda girişlerde sorun yaşanıyor. Sosyal medyada İnstagram'a neden girilmiyor? İnstagram ne zaman açılır, soruları ön plana çıktı.. Yaklaşık yarım saat süren kesinti sonrası İnstagram tekrar ulaşılabilir durumda.. Şimdi aksın selfiler, hikayeler..

Takip Et

İnstagram'a şu sıralarda girişlerde sorun yaşanıyor. Sosyal medyada İnstagram'a neden girilmiyor? İnstagram ne zaman açılır?, soruları ön plana çıktı..

İNSTAGRAM'A NEDEN GİRİLMİYOR?

İnstagram Şu sıralarda(13.07.2018) "5xx Server Error" hatası veriyor. Sadece Türkiye serverlerinde görülen server problemi yaklaşık 30 dakikadır devam ediyor. Sorunun kısa sürede çözülmesi bekleniyor. Konuya ilişkin henüz İnstagram tarafından bir açıklama yapılmadı.

İLGİLİ HABER

BTK INSTAGRAM'I YASAKLADI MI
Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki erişim sorunlarının hemen ardından açıklama yapan BTK da Instagram'ın çökmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak İnstagram'ın sayfasında veren 5xx Server Error hatası, İnstagram serverlerindan kaynaklanan bir hata. Yani BTK'nın bir engelemesi veya yasaklaması mümkün görünmüyor

İNSTAGRAM TEKRAR YAYINDA!

Yaklaşık yarım saat süren kesinti sonra erdi ve İnstagram tekrar ulaşılabilir durumda. Şimdi aksın selfiler, hikayeler..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin