Hatay Valisi: 29 Mehmetçiğimiz şehit oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Hatay Valisi: 29 Mehmetçiğimiz şehit oldu

Son dakika haberi.. İdlib'ten kahreden haberler geliyor... Hatay Valisi Rahmi Doğan, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" dedi. Hatay Valisi yaptığı ikinci açıklamasında 22 kahraman askerimizin şehit olduğunu açıkladı.. Saat 02:00 da üçüncü açıklamasını yapan vali Doğan, 29 askerimizin şehit olduğunu ve durumu ağır olan askerlerimizin olduğunu duyurdu..

Takip Et

02:00 - Hatay Valisi Doğan yaptığı üçüncü açıklamasında 29 kahraman askerimizin şehit olduğunu, durumu ağır olan askerleirmizin olduğunu ve şehitlerimizin sayısının artmasından korkulduğunu açıkladı..

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Suriye'nin İdlib kenti kırsalında rejim kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında şehit asker sayısının 29'a yükseldiğini açıkladı. Hatay Valisi Doğan "Hastanede 36 yaralımız var. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

00:35 - Hatay Valisi yaptığı ikinci açıklamasında 22 kahraman askerimizin şehit olduğunu açıkladı..

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı son dakika açıklamasında "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 22 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" dedi.
 

Hatay Valisi Doğan, şunları söyledi:

- İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır.

-  Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur.

- Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye aldık.

- Tedavileri devam ediyor.

- Hastanelerimizde yaralılarımız için herhangi bir kan ihtiyacı yoktur.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin