Genel af - Bahçeli'den yeni çıkışı: Kararlıyız. Geri adım yok!


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
Genel af - Bahçeli'den yeni çıkışı: Kararlıyız. Geri adım yok!

Son dakika.. Genel Af, Bahçeli'nin gündeminden düşmüyor.. MHP lideri Bahçeli'den yeni bir af çağrısı daha geldi. Bahçeli, "Af çıkarılması konusundaki kararlılığımız sürüyor.." dedi. Bahçeli iki gün önce 'Ramazan bayramı öncesinde af çıkarılmalıdır.' açıklaması yapmıştı..

Takip Et

Son dakika.. Genel Af tartışmaları bitmiyor.. Cumhur İttifakı Genel Af ile çatladı..

"AF KONUSUNDA KARARLIYIZ."

İki gün önce bahçeli ramazan bayramı öncesi af çıkmalıdır. açıklamsı yaparak af için tarih te vermişti.. Bahçeli bir kez daha af talebini 'kararlılıkla' yineledi.. MHP lideri Bahçeli, "Af çıkarılması ile ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım düşünülemez" açıklamasını yaptı.

"GÜNDEME ALMAK ZOR DEĞİL"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli af çağrısını yineledi. Bahçeli, "Af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım atmamız düşünülemez.Başbakan ile görüşmemizde aftan vazgeçtiğimize dair ima olmadı. Af konusu sosyal ve toplumsal ihtiyaç, af çıkarılmalıdır." diye konuştu. Bahçeli, 'hükümetin güdemimizde yok' sözlerine, "Affı gündeme almak zor değil" dedi. Bahçeli seçim beyannamesine de affı aldıklarını hatırlattı. 

Bahçeli geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada bayram öncesi haftayı işaret etmişti. Bahçeli, genel yayın yönetmenleri ile buluştuğu toplantıda da konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. 

İLGİLİ KÖŞE YAZISI: 2018 YILINDA GENEL AF MI GELİYOR

İLGİLİ HABER
Hükümetten bir af açıklaması daha!  AF, seçim ve oy kozu mu!
02.06.2018

Hükümetten bir af açıklaması daha! AF, seçim ve oy kozu mu!

İLGİLİ HABER
Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin