Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti

THY Euroleague Play-off turu 3. maçında Panathinaikos Superfoods'u 79 - 61 yenen Fenerbahçe, seriyi 3 - 0'a getirerek Final Four'a yükseldi.

Takip Et

Fenerbahçe, Final Four'da Darüşşafaka-Real Madrid serisinden çıkacak olan takımla eşleşecek.

OBRADOVIC AYAKTA ALKIŞLANDI
Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, maçın başlamasına 13 dakika kala sahaya girdi. Sarı lacivertli taraftarların tamamı Obra'yı ayağa kalkarak alkışladı. Obradovic de alkışlara aynı şekilde karşılık verdi. Sonrasında taraftarlar uzun süre Obradovic lehine tezahüratlarda bulundu. 

Fenerbahçe Basketbol Maçları

Salon: Ülker Sports Arena

Hakemler: Luigi Lamonica, Fernando Rocha, Boris Ryzhyk

Fenerbahçe: Sloukas 6, Kalinic 10, Bogdanovic 10, Datome 10, Vesely 6, Udoh 10, Melih, Antic, Bennett, Nunnally 12, Ali Muhammed 13, Ahmet 2

Panathinaikos: Singleton 12, Rivers 16, James 8, Gist 7, Calathes 5, Nichols, Fotsis 4, Pappas 1, Feldeine 6, Gabriel 2, Bourousis

1. periyot: 18-17 (Fenerbahçe lehine)

Devre: 37-30 (Fenerbahçe lehine)

3. periyot: 52-42 (Fenerbahçe lehine)FENERBAHÇE TARİHE GEÇTİ

TÜRKOĞLU, ONAN VE YILDIRIM DA GELDİ
Karşılaşmayı TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO'su Ömer Onan da salonda takip etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, takım bench'inin hemen arkasındaki yerinden mücadeleyi izledi.

Fenerbahçe Basketbol maç özeti maç sonucu
TRİBÜNLERDE BİNLERCE BAYRAK

Fenerbahçe, Panathinaikos maçı öncesi Ülker Arena tribünlerini bayraklarla donattı. Türk bayrakları ve Fenerbahçe bayraklarının yanı sıra tribünlerin bir bölümünde sarı tişörtler de yer aldı. Sarı lacivertlilerin daha önce olduğu gibi yine salona sarı ağırlıklı kıyafetlerle geldiği görüldü.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin