Fener değil gol bahçesi!


yayincilar/huseyin-ozkaya/huseyin-ozkayax60.jpg Kaynak: Hüseyin Özkaya
Fener değil gol bahçesi!

Fenerbahçe, Karabükspor'a deplasmanda gol olup yağdı.. Maç 7-0 sona erdi.. Sarı Lacivertliler aldığı bu 3 puanla birlikte 2. sıradaki yerini korudu ve son haftaya şampiyonluk umuduyla girdi. Fenerbahçe attığı bu 7 golle birlikte ligdeki averajını artı 41'e çıkardı.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Karabükspor'u 7-0 mağlup etti. 

Galatasaray ile arasında olan gol averajını düzeltmek umuduyla bu maça çıkan Fenerbahçe, maçın henüz 2. dakikasında Aatif'in çevirdiği ve Kravchenko'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 20'yi gösterirken bu kez sahneye çıkan isim Fernandao oldu ve Soldado'nun asistinde durum 2-0'a geldi.

ŞAMPİYON KİM OLUR? PUAN DURUMU İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bu golün 9 dakika sonrasında yine sahneye Fernandao çıktı. Hasan Ali Kaldırım'ın pasında topu ağlara gönderen Fernandao durumu 3-0'a getirdi. 38. dakikada ise Aatif, Soldado'nun pasında topu ağlara gönderdi ve durum 4-0 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirleyen gol oldu ve Fenerbahçe soyunma odasına 4-0 önde girdi. 

Fenerbahçe Karabük maç sonucu

KOCAMAN, 66. DAKİKADA SOLDADO VE FERNANDAO'YU KENARA ALDI

İkinci yarıya bıraktığı yerden başlayan Fenerbahçe, İspanyol yıldızı Soldado ile 47. dakikada farkı 5'e çıkardı. Bu golde de asisti yapan isim karşılaşmanın yıldızı Fernandao'dan geldi. Maçın 66. dakikasında Aykut Kocaman, Fernandao ve Soldado'yu kenara alıp, Dirar ile Janssen'i sahaya sürdü. 66. dakikada oyuna giren Dirar, 77. dakikada şık bir golle farkı 6'ya çıkardı. Oyuna girdikten hemen sonra sarı kart gören Nabil Dirar, Konyaspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Maçtaki en ciddi pozisyonunu 85. dakikada Ergin Keleş ile yakalayan ev sahibi Karabükspor, bu dakikada girdiği pozisyonda Volkan Demirel'e takıldı. Maçın final golü ise 90+4'te Janssen'den geldi ve Fenerbahçe, Karabükspor'u 7-0 mağlup etti.

Kaynak: Hüseyin Özkaya

Youtube Kanalımızı Takip Edin