Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı. Aleyna Tilki'den ilk açıklama


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı. Aleyna Tilki'den ilk açıklama

Aleyna Tilki'nin 'cevapsız çınlama' şarkısıyla bir anda Türkiye müzik gündemine damga vuran ünlü aranjör Emrah Karaduman, Eskişehir'de otel girişinde tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Aleyna Tilki sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte Emrah Karaduman'ın sağlık durumu hakkında Aleyna Tilki'nin attığı mesaj..

Takip Et

Sanat dünyasının geçtiğimiz yıl Alyna Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla en iyi çıkış yapan aranjör ve bestecilerinden Emrah Karaduman (30), Eskişehir'de saat 00.30 sıralarında bıçaklı saldırıya uğradı

Saldırıda Emrah Karaduman'ın şoförü de yaralanırken, ilk gelen haberlerde Karnından ve sırtından bıçaklanan Karaduman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Emrah Karaduman, ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

ALEYNA TİLKİ'DEN TWITTER'DA AÇIKLAMA

Karaduman ile 'Cevapsız Çınlama' şarkısında düet yapan Aleyna Tilki, hayati tehlikesinin bulunduğu iddia edilen Karaduman'ın sağlık durumuna dair Twitter'da açıklama yaptı. 

Aleyna Tilki Emrah Karaduman
Aleyna Tilki‏, Emrah Karaduman hakkında gelen haberlere attığı tweet ile cevap verdi:
'Arkadaşlar her şey yolunda. Haberlerdeki abartılara inanmayın. Emrah'ın sağlık durumu gayet yerinde'

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Eskişehir'de DJ Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan Enis Duman yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Enis Duman, adliye öncesinde polisler tarafından sağlık raporu için getirildiği Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde gazetecilerin "Niçin bıçakladın" sorusuna yanıt vermedi. Duman, sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye götürüldü.

Emrah Karaduman Eskişehir'de uğradığı bıçaklı saldırı
HASTANEDEN AÇIKLAMA
ESOGÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Nurdan Acar gazetecilere yaptığı açıklamada, Emrah Karaduman'ın tedavisinin yoğun bakım servisinde, Volkan Karaca'nın tedavisinin de genel cerrahi servisinde devam etiğini belirtti. Emrah Karaduman'ın genel durumunu iyi olduğunu söyleyen Doç.Dr. Acar şöyle konuştu:
"İlk müdahaleleleri Acil Tıp Ana Bilim Dalı'nca yapılıp ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonlar sonrasında hastalarımızın birisi serviste diğeri yoğun bakımda, takiplerine devam ediliyor. Şuan için yoğun bakımda olan hastalarla ilgili dikkatli konuşmak gerekir. Ama genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Takipleri de inşalah iyi geçecek. Kendilerine acil şifalar diliyoruz."
Doç.Dr. Nurdan Acar bir gazetecinin, "Başka hastaneye sevkleri söz konusu mu"  sorusu üzerine, "Herhangi bir sevk söz konusu değildir. Hastanemiz zaten üçüncü basamak üniversite hastanesidir. Şu anda tedavisi başarıyla devam etmektedir. Ailesiyle de sevk konusunda henüz bir taleple karşılaşmadık" dedi.(DHA)

Emrah Karaduman Bıçaklı lsadırı, Şöför Volkan Volkan
Kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin