Bu bayram AKP'nin son bayramı olacak! Sırat Köprüsü sallanıyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bu bayram AKP'nin son bayramı olacak! Sırat Köprüsü sallanıyor!

Bayramınız kutlu olsun. Her umut aslında insan hayatında bir bayram, her bayram ise umutların yeşerdiği bir çocuk gülümsemesidir. 15 yıllık AKP'nin Son Bayramı bu. İddianın sahibi ise Gazeteci Yazar Nihat Genç. FETÖ'yü, 'omuzlarımda sırat köprüsünden geçiririm' diyen Sırat Köprüsü Hamalları'nın son bayramı...

Takip Et

Nihat Genç, 'AKP'nin Son Bayramı' başlıklı bugünkü köşe yazısında, Şişme Mehdi ve onun örgütü Fetönün pompa ile nasıl, Türkiye ve Atatürk düşmanı ülkeler tarafından şişirildiğini yazdı. FETÖ'ye kalemlerini satan yazarların acizliğini, Sırat Köprüsü Hamalları'nın bugün taşımak zorunda kaldıkları yükü yazdı.. 'AKP'nin Son Bayramı' Genç'in, cennetteki o malum çeşmelerin olduğu köşelerinden bir yer kapma hevesinden başka bir şey değil; halk da buna yabancı değil!

İşte Nihat Genç'in 'AKP'nin Son Bayramı'  başlıklı yazısı:

"AKP'NİN SON BAYRAMI"

Odatv bu bayram günlerinde nöbetçi yazar olarak beni seçti.

Bayram günü sizi meşgul tutmak ve eğlendirmekten ben sorumluyum.

Duanızı almak için de yazıma hayırlı bir başlık koydum.

Dünyanın ve memleketin önemli olaylarına değinirken sizlerin Atatürk İlke ve İnkılaplarından ayrılmamanıza çaba sarf edeceğim.

...

FETÖ operasyonları süresince öngörülerim doğru çıktı, 15 Temmuz’dan bir yıl kadar önce, FETÖ bir vaazında ‘kılıç’tan bahsediyor, yani, askere iş düştüğünü ima eden konuşmalar yapıyor, ekranda FETÖ niçin ‘kılıç’tan bahsediyor diye sorulunca, şöyle cevap verdim: ‘O kılıcı bu halk FETÖ’nün .ötüne sokar’.

...

Nazlı Ilıcak konuştu, Kılıç, Abdullah Gül'e girdi

...

 

Yazının devamı için buraya tıklayın: Odatv, Nihat Gen. AKP'nin Son Bayramı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin