Bozdağ'dan dolar açıklaması: Millet oyunu gördü, 24 Haziran!


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
Bozdağ'dan dolar açıklaması: Millet oyunu gördü, 24 Haziran!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin 5TL'ye dayanan dolar için, 'Uygun zamanda hamle yapılır' açıklamasının hemen ardından bir garip açıklama da Bozdağ'dan geldi. Bozdağ 24 Haziran'a işaret eti, oyun dedi.. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar... Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacak..' açıklaması yaptı..

Takip Et

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır" dedi.

İLGİLİ HABER

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dolardaki hareketlilikle ilgili açıklama yaptı. 

Bozdağ "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır" dedi.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin