Son dakika: Dolar 4.92'yi geçti.. Dolar kuru bugün ne kadar?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Dolar 4.92'yi geçti.. Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar haftalardır hızlı yükselişini sürdürüyor. Gün içinde birden fazla rekor görüyor. Dolar/TL 4.92'yi aştı. Bugün saat 10:41'de 4.80 civarında olan dolar 11:04'te 4.92 oldu, 11:18'de tekrar 4.80'e indi. Dolar inanılmaz hareketli bir 41 dakika geçirdi. Dolardaki artış sadece 36 günde 1 TL'ye buldu..

Takip Et

Dolar ve euroda yeni zirveler görülmeye devam ediyor. 

Türk Lirası, dolar ve euro karşısında hızla değer kaybetmeye devam ediyor.

Dolardaki yükseliş devam ederken euro da rekorunu tazeledi. Bankacılar TCMB’den ve ekonomi yönetiminden son dönemde kaybolan güveni yeniden tesis edecek bir adım veya adımlar beklediklerini belirtiyor.

DOlar 5 TL,TL Ye geldi

Birçok bankacı TCMB’nin 7 Haziran’daki Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında “hatırı sayılır” bir faiz artışı yapacağına kesin gözüyle bakarken, bazı bankacılar TCMB’nin bu tarihi de beklemeden bir adım atmak durumunda kalabileceğini belirtiyor. TCMB’den 7 Haziran’dan önce faiz artışı beklentisi TL’nin değer kaybettiği her geçen gün kuvvetleniyor.

DOLAR EUR0 KAÇ TL?

Dolar euro Kaç Tl 23 Mayıs
Amerikan Doları Alış: 4.789 Satış: 4.792,  Euro ise  Alış: 5.609 Satış: 5.611

Piyasalar Merkez Bankası'ndan gelecek olası adımları takip ediyor. Merkez'in Türk Lirası'nda görülen sert değer kaybına karşı nasıl bir adım atacağı merak ediliyor. Merkez Bankası olağan toplantısını 7 Haziran'da yapacak.

Piyasaların bugün ayrıca Fed'in son toplantı tutanaklarını bekliyor. Tutanaklarda faiz artış sürecine ilişkin ipuçları takip edilecek.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin