Bahçeli: Atatürk'e lanet okuyacak hayasız henüz anasından doğmadı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bahçeli: Atatürk'e lanet okuyacak hayasız henüz anasından doğmadı

Dİyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a tepkiler devam ediyor... MHP Lideri Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız, istiklal mücadelemizin Lideri ve Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, bu topraklarda lanet okuyacak bir hayasız ve hamiyetsiz henüz anasından doğmamıştır." açıklamasını yaptı.

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dİyanaet İşleri Başkanı Ali Ervaş'ın tepki toplayan Ayasofya hutbesindeki ifadelerine ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi;

- Diyanet İşleri Başkanı'nın Cuma Hutbesi esnasında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'in minberinde yaptığı değerlendirmeleri bağlamından koparıp Atatürk'e lanet şeklinde tavzih ve tevil edenler bu ülkeye en büyük kötülük yapan sorumsuzlardır.

İLGİLİ HABER

"BU TOPRAKLARDA ATATÜRK'E LANET OKUYACAK HAYASIZ HAMİYETSİZ HENÜZ ANASINDAN DOĞMAMIŞTIR"

- Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız, istiklal mücadelemizin Lideri ve Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, bu topraklarda lanet okuyacak bir hayasız ve hamiyetsiz henüz anasından doğmamıştır.

- Atatürk'e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir. Herkes susup seyretse bile böylesi bir rezilliğe Milliyetçi Hareket Partisi'nin sessiz kalması, seyirci olması varlığını inkârdır. Aziz Atatürk'e lanet değil, rahmet okunur, dua edilir, minnet, şükran hisleriyle muhterem hatırası yad edilip emanetlerine sahip çıkılır.

- Atatürk'e lanet okunduğu yalanıyla imal ve inşa edilen kutuplaşma zalim bir bölücülüktür, Türkiye'yi uçuruma çekmenin zehirli hazırlığıdır.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin