Akşener'den ilk açıklama: Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Akşener'den ilk açıklama: Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı

CHP Lİderi Kemal Kılıçdaroğlu'nu talimatıyla 15 CHP'li vekilin partisine geçmesine ilişkin açıklama yapan Meral Akşener AKP-MHP ve YSK'yı kastederek, "Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde." dedi. Öte yandan AKP'den de ilk tepki Mahir Ünal'dan geldi: Siyasi onursuzluk..

Takip Et

BİZE ORTAK TUZAK KURDULAR, BOŞA ÇIKARILDI

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen tarihi formülün ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener ilk değerlendirmesini yaptı, "Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde." dedi.

“TARİHİ BİR DEMOKRATİK TAVIRDIR”

CHP’li heyetin ziyaret sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yazılı bir açıklama yaptı. Akşener’in açıklaması şöyle:

İLGİLİ HABER

“İYİ Parti’yi seçimlere sokmama teşebbüsü, demokrasiye saldırıdır. Ülkeyi korkutarak yönetmeye çalışanlar, bir büyük tuzak hazırlığı içerisine girdiler. Hileler tasarlayarak, bu güzel ülkemiz ve güzel insanlarımızın iradesini çarpıtmaya çalıştılar” diyen Akşener, şöyle konuştu: “Hukukun ve millet iradesinin önünde konan bu engelin aşılmasında, CHP ve değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi bir demokratik tavırdır. Siyasi demokrasi tarihimizde övgüyle yerini alacaktır.”

AKP'DEN İLK TEPKİ: SİYASİ ONURSUZLUK

CHP'den 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesine AK Parti'den tepki geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu siyasi bir onursuzluğa imza atmıştır. FETÖ'nün siyaset mühendisliğine yeni bir halka eklendi. Yaşanan hadise bugünün Güneş Motel vakasıdır.

İradesi rehin alınmış olan Kılıçdaroğlu, seçmeninin 1 Kasım Genel Seçimleri'ndeki tercihini hiçe sayarak 15 milletvekilini, emrinde olduğu iradenin talimatı ile başka bir partiye göndermiş, sözde demokrasi adına demokrasiyi ve o milletvekillerini seçen millet iradesini yok saymıştır."

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin