MHP'de deprem: En az 5 milletvekil daha İYİ Parti'ye geçiyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
MHP'de deprem:  En az 5 milletvekil daha İYİ Parti'ye geçiyor!

Son dakika.. Öğlen saatlerinde CHP'nin 15 Milletvekili İYİ Parti'ye geçmişti.. Bir diğer iddiaya göre MHP'li 5 milletvekili İYİ Parti'ye geçecek.. Üstelik İddiaya göre MHP'den İYİ Parti'ye geçecek olan vekil sayısı 5 ile de sınırlı olmayacak..

Takip Et

Son dakika.. Ankara'da tarihi bir gün yaşanıyor...  Öğlen saatlerinde CHP'li 15 Milletvekili İYİ Parti'ye geçmişti.. Bir diğer iddiaya göre MHP'li 5 milletvekili İYİ Parti'ye geçecek.. Üstelik İddiaya göre MHP'den İYİ Parti'ye geçecek olan vekil sayısı 5 ile de sınırlı kalmayacak ve önümüzdeki günlerde peş peşe istifalar gelecek..

YSK'NIN İYİ PARTİ TAVRI!

YSK'nın İYİ Parti'nin seçimlere katılıp katılamayacağı konusunu bir türlü açıklığa kavuşturmaması ve sürekli ileri tarihli kararsız açıklamaları 'İYİ Parti'yi seçime sokmayacaklar' yorumlarına neden oluyordu. CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla 15 milletvekili İYİ Parti'ye katıldı. 20 Mİlletvekili sayısını yakalayan İYİ Parti'nin Meclis'te grup kurma ve seçimlere koşulsuz katılabilmelerinin önü açılmış oldu. Bu gelişmeler kamuoyunda olumlu yönde bir etki yarattı. Özellikle MHP'nin tabanında AKP-MHP ittifakına şiddetle karşı çıkan büyük bir kitle var.. İYİ Parti'ye CHP desteği ve yakalanan olumlu tablonun bu kitleyi de cesaretlendirdiği değerlendiriliyor.. MHP'den istifaların, ilk etapta en az 5 milletvekili olmak üzere önümüzdeki günlerde peş peşe geleceği iddiaları Ankara kulislerinde dolaşıyor.

CNN TÜRK muhabiri Ünal Kaya, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekillerinden sonra, MHP'li bazı vekillerin de İYİ Parti'ye geçebileceğini söyledi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin