Acı haber: İşsiz kalan iki çocuk babası vatandaş 13. kattan atladı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Acı haber: İşsiz kalan iki çocuk babası vatandaş 13. kattan atladı

Türkiye'de işsizlik, ekonomik sıkıntı, geçim sıkıntısı ve çaresizlik bir vatandaşı daha canından etti. Atanamayanlar, işsiz kalan milyonlarca üniversite mezunu genç ve vatandaş bir bir acı sona gidiyor.. Yine bugün Antalya'nın Kepez ilçesinde iki çocuk babası ALi Y. çalıştığı iş yerinin iflas etmesiyle işsiz kaldı ve son çare olarak oturduğu apartmanın 13. katından atlayarak hayatına son verdi..

Takip Et

Antalya Kepez'de akşam saatlerinde bir vatandaş daha canına kıydı. İddiaya göre işinden atılan ve bir süredir işsiz olan 45 yaşındaki Ali.Y. geçim sıkıntısı yüzünden oturduğu apartmanın 13. katına çıkarak kendin boşluğa bıraktı.  İnşaatlarda yalıtım işi yapan Ali Y., işyerinin iflas edip kapanmasından sonra işsiz kaldığı iddia edildi. 

Acı haber: İşsiz kalan iki çocuk babası vatandaş 13 kattan atladı
Acı haber: İşsiz kalan iki çocuk babası vatandaş 13 kattan atladı

Olay, saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Mahallesi TOKİ B1-2/14 Blok'ta meydana geldi. Mersin'den iki kızı ve eşiyle birlikte Antalya'ya gelen Ali Y., bir süre önce ev satın aldı. İnşaatlarda yalıtım işi yapan Ali Y., çalıştığı şirket iflas edince işsiz kaldı.

3 aydır işsiz olan Ali Y., bunalıma girdi.
Bugün akşam saatlerinde eşiyle otururken aniden 8'inci kattaki evlerinden 13'üncü kata çıkan Ali Y., merdiven penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Dışarıdan gelen ses üzerine balkona çıkan B.Y., eşini yerde hareketsiz gördü. Çağrılan 112 ekibi tarafından Kepez Devlet Hastanesi'ne götürülen Ali Y., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Y.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin