Abdullah Gül'ün 'baba acısından' sabaha kadar uyumadı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Abdullah Gül'ün 'baba acısından' sabaha kadar uyumadı

91 yaşındaki babası Ahmet Hamdi Gül'ü kaybeden 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üzüntüsünden sabaha kadar uyumadı.

Takip Et

Annesi Adeviye, erkek kardeşi Macit ve kız kardeşi Hatice Tekelioğlu'nu teselli eden ve sabaha kadar taziyeye gelenleri karşılayıp, yurt içi ve dışından, telefonla arayanlara yanıt veren Gül, "Allah herkesten razı olsun. Bizi yalnız bırakmadılar" dedi.

"MEZARIN BULUNDUĞU PARSEL POLİS TARAFINDAN BARİKATLARLA ÇEVRİLDİ"

Dün saat 18.50 sıralarında, yoğun bakım servisine kaldırıldığı Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde kurtarılamayan Ahmet Hamdi Gül’ün cenazesi hastane morguna konuldu. Cenazenin bu sabah yıkanması işlemine Abdullah Gül ve erkek kardeşi Macit, oğulları ve yeğenleri de katıldı. Bu arada Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nce, ana kapının sağında bulunan Ahmet Hamdi Gül Aile Mezarlığı'nı defin işlemine hazır hale getirdi. Mezarın bulunduğu parselin etrafı polis tarafından barikatlarla çevrildi. Resmi ve sivil polislerin yanı sıra özel harekat timlerinin de defin işleminin gerçekleşeceği mezarlık çevresinde önlem aldı.

Abdullah Gül Babası öldü, cenazesi
 

"VIP MİSAFİRLER İÇİN 1000 METREKARELİK DÜKKAN"

Abdullah Gül'ün babasının evinin bulunduğu merkez Melikgazi İlçesi Alpaslan Mahallesi Kamanlıoğlu apartmanının alt katındaki boş bulunan 2 katlı 1000 metrekarelik dükkan VIP misafirlere ayrılırken, binanın bahçesine kadın ve erkekler için iki ayrı çadır kuruldu. Taziye çadırında günün erken saatlerinden itibaren taziyeleri kabul etmeyen başlayan Abdullah ve Macit Gül kardeşlerin hayli üzüntülü olduğu görüldü. 69 yıllık eşini kaybeden anne Adeviye Gül, kendisine taziyede bulunanlara, "Ahmet Hamdi bey bir gün olsun beni incitmedi. Çok acı çekmeden ruhunu teslim etti' dedi.
 

DHA
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin