60 yaşındaki adam, komşusunun 11 yaşındaki çocuğuna cinsel istismarda bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
60 yaşındaki adam, komşusunun 11 yaşındaki çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinden kan donduran bir çocuğa cinsel istismar haberi.. Kestel Mahallesi Dim Çayı mevkinde meydana gelen olayda, 60 yaşındaki Hüseyin E. isimli şahıs, kandırarak evine götürdüğü komşusunun ilköğretim okulunda okuyan 11 yaşındaki kız çocuğu F. Z.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Öte yandan tecavüz zanlının daha önce de üvey annesine tecavüz ettiği öne sürüldü..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesi Kestel Mahallesi’nde meydana gelen çocuğa yönelik cinsel istismar olayında, 60 yaşındaki Hüseyin E. isimli şahıs, komşusunun ilköğretim öğrencisi 11 yaşındaki kız çocuğu F. Z'ye tecavüzde bulunduğu öne sürüldü. Korkunç olay, kız çocuğunun durumu okulda rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan zanlı, 'çocuğa yönelik nitelikli cinsel istismar', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve zorla alıkoyma' suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi..

60 yaşındaki adam, komşusunun 11 yaşındaki çocuğuna tecavüz etti
60 yaşındaki adam, komşusunun 11 yaşındaki çocuğuna tecavüz etti

REHBER ÖĞRETMEN ORTAYA ÇIKARDI, AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Rehber öğretmenin aileyle görüşmesinin ardından aile, Hüseyin E. isimli zanlıdan şikayetçi oldu. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin E.., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan çocuğa tecavüz ve cinsel istismar gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin E.'nin, daha önce de üvey annesine tecavüz ettiği ve bir süre bu suçtan cezaevinde yattığı iddia edildi..

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin