Alanya'da mezarlık tuvaletinde tavuklara tecavüz edip öldürdüler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Alanya'da mezarlık tuvaletinde tavuklara tecavüz edip öldürdüler

Antalya'nın Alanya ilçesi Hacıbaba Mezarlığı tuvaletinde korkunç olay.. İhtiyaç gidermek için tuvalete giren bir vatandaş, kabinlerden birinin kanlar içerisinde olduğunu fark etti. Tecavüz edildiği açıkça belli olan 2 tavuğun can çekiştiğini gören Fikret Ceylan tavukların genital bölgelerinin parçalanmış olduğunu, bir tavuğun tuvalet içinde can çekişirken diğerinin ise hemen yanında korkudan pusmuş vaziyette beklediğini gördü. Ceylan, Her ikisinin de muhtemelen iç organ parçalanması sonucu genital gölgelerinden kan geliyordu. bunu yapan insan olamaz, bu insanlar aramızda dolaşıyor. Hem hayvanlarımız hem de çocuklarımız tehlikede.. notuyla tepkisini dile getirdi. İki tavuğunda ilerleyen saatlerde öldükleri öğrenildi.. İnsanlık dışı olay hayvanseverleri isyan ettirdi.. Alanya yine geçtiğimiz haftalarda 50'den fazla kedi ve köpeğin tecavüz edilip işkence edilerek öldürülme' vahşetiyle Türkiye gündemine gelmişti..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesi Hacıbaba Mezarlığı tuvaletine ihtiyaç gidermek için giren bir vatandaş insanlık dışı bir vahşete şahit oldu.. İlk tespitlere göre tecavüz edilidği belli olan 2 tavuk, genital kısımları ve iç organları parçalanmış vaziyette, kanlar içerinde tuvalet içinde can çekişirken bulundu.. 

Alanya Tavuklara Tecavüz Mezarlık Hacıbaba

Tuvaletin içerisinde can çekişen ve dışlık kısmı ve iç organları tamamen parçalanmış kanlar içinde duran bir tavuğu, yanında ise yine iç organ parçalanması nedeniyle genital bölgesinden kan gelen bir başka tavuğu gören vatandaş korkunç olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Vahşetin yaşandığı mezarlık tuvaletine giden hayvanseverler, can çekişmekte olan ağır yaralı tavuğun olay yerinde, diğer tavuğun da ilerleyen saatlerde öldüğünü belirtti.. 

Alanya Tavuklara Tecavüz Mezarlık Hacıbaba

Geçtğimiz haftalarda yine hayvanlara ynelik benzer vahşet haberiyle Türkiye gündemine gelen Alanya, sosyal medyada kısa sürede yayılan ve infiale yol açan korkunç olay sonrası isyan etti.

Alanya Tavuklara Tecavüz Mezarlık Hacıbaba

"GÖRÜNCE DEHŞETE DÜŞTÜ.. TECAVÜZ EDİLMİŞ"

İlk tespitlere göre tecavüz edildiği belli olan tavukları tuvaltte bulan Fikret Ceylan isimli vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bugün tavuklara tecavüz edenler yarın çocuklarımıza da bunu yapabilir... Bu insanlık dışı olayı yapanların bir an önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum..' dedi.. 

İşte Ceylan'ın sosyal medya hesabından yaptığı infiale yol açan o vahşet olay; Burası Alanya Hacı Baba Mezarlığı tuvaleti, sanırım bu hayvancıklara tecavüz edilmiş ve oraya bırakılmış.. Görünce dehşete düştüm.. bu gün bu hayvanlara tecavüz edenler yarın çocuklarımıza da bunları yapabilir.. Lütfen çocuklarımıza dikkat edelim...Özellikle bu mezarlık civarında ikamet edenler..

Alanya Tavuklara Tecavüz Mezarlık Hacıbaba

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin