Alanya bu vahşete ağlıyor! Tecavüz, İşkence, Zehirleme...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Alanya bu vahşete ağlıyor! Tecavüz, İşkence, Zehirleme...

Antalya'nın Alanya ilçesi yine bir hayvan katliamı olayıyla kan ağlıyor. İlçenin Mahmutlar beldesinde 50 civarında yavru ve yetişkin kedi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hunharca katledildi. Bazı kedilerin zehirlenerek bazı kedilerin de başlarına sert cisimler vurulmak suretiyle öldürüldükleri tespit edildi. Şehirde her geçen gün artan hayvana şiddet olaylarına yetkililerin duyarsız kalıp ilgilenmedikleri iddia ediliyor. Hayvanseverler ve hayvan hakları koruma dernekleri durumun ciddiyetinin her geçen gün arttığını, öldürme olaylarının hunharca işlenen toplu katliamlar haline dönüştüğü belirterek, yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti.

Takip Et

Daha önce, 'kediye tecavüz', 'kentin çeşitli noktalarında kedi ve köpeklerin zehirlenme olayları', 'bir serada yavru bir köpeğin canlı canlı gömülmesi' ve şimdi de yine Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaklaşık 50'ye yakın kedi zehirlenerek öldürüldü. Mahalle halkı ve hayvanseverler isyan ederken yetkililerin ilgisizliği bölge halkını isyan ettirdi.

Alanya Mahmutlar Zehirlenen Hayvanlar, kediler
Kimliği belirsiz kişilerce zehirlenen kediler hayvanseverler ve vatandaşlar tarafından şehirdeki çeşitli veterinerlere götürülerek tedavi ettiriliyor..

Zehirlenme olayının yaşandığı Alanya'nın Mahmutlar mahallesinde toplanan hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Basın mensuplarına açıklama vatandaşlar ve hayvanseverler, 'artık bu katliamların son bulması için idareyi duyarlılıga davet ediyoruz.' dediler..

Alınan bilgiye göre, son iki gün içerisinde Mahmutlar Mahallesi’nde yaklaşık 45 kedi zehirlenerek öldürüldü. Kedilerin cansız bedenlerini bulan vatandaşlar duruma isyan ederken,telefonla ulaştıkları yetkililerin yardım taleplerini geri çevirdiklerini ve ellerinden bir şey gelmediğini ifade ettiklerini ileri sürdüler.

İLGİLİ HABER

Hayvanseverler, hükümetin bir an önce bu tür olaylara ciddi anlamda cezalar verilebilmesi için, TCK kapsamında yargılamanın önünün açılması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirterek, yetkilileri göreve davet ettiler.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin